Přejít na obsah

Jury06

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jury06

Bažant

Bažant (2/14)

  • First Post Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj. Auto má najet cca 4000km
  2. Zdravím. Mám nepříjemný pocit při řazení rychlostí a to hlavně u jedničky, pohyb řadící páky nejde plynule, jako by jí něco bránilo v pohybu. Někdy je lepší zařadit dvojku a z ní pak jednička celkem jde, samo že když auto stojí. U ostatních stupňů to je taky znát ale není to tak markantní. Chci se zeptat zda to jde nějak doštelovat. Auto je v záruce ale přesto bych rád věděl co se s tím dá dělat. Jezdil jsem s vícero Škodovkama a nikde jsem s tím neměl problém. díky za postřehy Jury
  3. Díky za info. To je právě můj problém s tou šířkou. Nikde jsem nenašel nějaké rozměry sedaček abych to porovnal. Stejně mi nezbyde než zajít někam do prodejny a posadit se do toho. Kupoval jsem skladovku kde nebyla možnost konfigurace na přání. Zkoušel jsem Ervin ale nenašel jsem nic, nebo neumím hledat. jinak dík J.
  4. Zdravím. Je možná výměna předního sedadla řidiče z Fabie 4 Style za sedadlo z Monte Carla ? Máte někdo zkušenost nebo porovnání co se týče pohodlí v těchto sedadlech ? Odkaz na nějaký seznam dílů by byl fajn. díky za info
  5. Zdravím. Mám novou 4 ve Style plus a začal mi zlobit infotaiment. Najednou přestal fungovat a to komplet všechno. Jedna chybová hláška a konec. V servisu na reklamaci bylo vidět že vědí o co jde, řešení je přeinstalovat SW nebo výměna komplet infotaimentu. Jak jsem zjistil tak tento problém mají Oct4 , Fab4 i další vozy a to nejen ve Škodě ale v celém koncernu, jenom se o tom moc nemluví. Objednali mně za tři týdny do servisu jenže druhý den vše funguje jak má. Po několika dnech zase problém, infotaiment dlouho nabíhá , tak čekám co bude dál. Jinak s autem spokojenost.
  6. Tak to jsem zatím taky zjistil i když u každé jiné žárovky postup výměny je dohledatelný, spoléhal jsem na něčí zkušenost.
  7. Nic tam není tak asi nezbude než to obložení do čehož se mi moc nechtělo. Nikde kde jsem hledal nic nepíšou, v návodu je jen jak vyměnit žárovku v tom vnějším světle. Chtěl jsem kameru nechat dodělat v servisu ale odpověď byla že to je nové auto a zatím to nejde. Jinak dík za snahu.
  8. Nevíš náhodou jak se dostat /demontovat/ to zadní světlo se zpátečkou ? Chci zapojit dodatečně parkovací kameru a nerad bych něco urval jelikož tam není nikde vidět jak s tím ven. díky
  9. Zdravím. Měl bych dotaz na zadní kameru pro Fabia 4. Koupil jsem skladovku kde jsou pouze senzory. Na dotaz ve Škodě mi bylo sděleno že to nejde. Máš s tím nějakou zkušenost ?

    dík za info Jury

    1. ATE666

      ATE666

      ferda25@yandex.ru

    2. Jury06

      Jury06

      Tak se asi nic nedozvím , pátrám dál

  10. Podle mého je to vcelku výhodná záležitost jen ten půlrok je krátký.Původně tato akce byla na rok,takhle musím objednávat nové auto už po třech měsících vzhledem k době dodání.Je to ježdění bez starostí a se stále novým autem.Už se mi nechce investovat do koupě nového auta když jeho cena okamžitě padá na hubu. Čili ... pro mně je to OK.
×
×
  • Vytvořit nový...