Přejít na obsah

tokra123

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem tokra123

  1. Spinac zpatecky jsem nekoupil novy, vratil jsem tam ten puvodni, jelikoz pri mereni v nem nebyl zadny problem, jen jsem ho zpatky moc nedotahoval. Trosku jsme prohlidl svazek dratu, co vede kolem starteru, ale nic konkretniho jsme nenasel. vic nic jsme s tim neudelal. A auto od te doby uz jede bez problemu a zavada se neprojevuje. Hold je to uz stara kara. Snad muzu uz rict ,ze toto tema je uz uzavrene.
  2. Tak kdyz jsem hledal ty snimace rychlosti G68, G38, G22 mimochodem ani jeden jsem neobjevil Ty prvni dva by mela mit jen automaticka prevodovka, tak jsem nahodou omylem odpojil spinac zpatecky, ktery je taky na prevodovce. A nebudete tomu asi verit, a motor uz od te doby nevypl a ani palubka nezhasla. Kdyz jsem spinac opet zapojil zavada se po chvilce opet projevila. Nemam SPZ tak jsem to nemohl dlouhodobe projet, ale verim, ze jsem tu chybu objevil. Jen netusim, jak by obycejny spinac na svetla mohl ovlivnovat takovym zpusobem jednotku a pristrojovou desku. Chystam se ted koupit novy a snad nebudu muset navzdy jezdit s odpojenyma zpateckama. Napada vas nekoho, proc by tento spinac mel takovou moc.
  3. Tak mam dalsi indicii co by to mohlo delat. Na climatroniku se mne zacala objevovat zavada: 00281- snimac rychlosti jizdy G68 -------- 37-00 defekt Vim, ze to cidlo je nekde na prevodovce, ale nikde nemuzu najit obrazek kde je to presne. Nemate nekdo info , jak to najit. Nejlepe nejaky obrazek.
  4. Takze volant se musi vymontovat vzdy, i kdyz vysroubuju ty dva srouby, ktere jsou videt jen pri otacenim volantu, stejne ten plast nejde sundat. Ty otvory pro ty dva srouby jsou tak hluboke ,ze nejdou vytahnout dokud se nesunda volant (idiot reseni) :-( Ale to dulezite je ze jsem nakonec tu skrinku vymenil ,ale vubec nic se nezmenilo palubka a motor zhasina porad dal :-( Ma nekdo nejaky jiny napad cim by to mohlo byt ?
  5. Zkousel jsem vymontovat tu spinaci skrinku, ale nesel mne oddelat ten spodni plast pod volantem a bez toho se tam nedostanu. Nejspis se musi oddelat volant. Jde ta skrinka (cast s kontakty) vymontovat i bez sundavani volantu ? A pripadne kdyz bych musel sundat volant, je na to potreba neco specialniho co se bezne v naradi nevyskytuje ?
  6. Ahoj Mam takovy problem octavia 1U 1.8T RS. Za jizdy celkem casto vypne motor a umre i palubka (vse co ovlada klicek v prvni poloze nesviti a nereaguje ani kdyz klicek vratim zpet a otocim znovu do prvni polohy zadne kontrolky se uz nerozsviti.) v dalsi poloze toci uz strarter, ale nechytne to. Sviti pouze podsviceni budiku a zelena kontrolka svetel. Tak do jedne minuty, kdyz klicek necham v prvni poloze kde motor zdechl se vsechny kontrolky sami od sebe zase rozsviti a auto jde nastartovat. Na volnobeh to nikdy nezdechne. Vag zadne zavady nehlasi. Nevim jestli nejdriv vypne motor nebo palubka, vse je hodne rychle a bez varovani. Nenapadnou nekoho z vas nejake rady ?
×
×
  • Vytvořit nový...