Přejít na obsah

Tamraton

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tamraton

  1. Zdarec, potřeboval bych od zběhlejších lidí poradit za kolik bych tak mohl prodat FABIA 1.4MPI 44kW rok 2000 najeto 110 000km, centrál na dálku (dodělávaný), stříbrná metalíza, Děkuji za případné odpovědi.
  2. Pořeboval bych poradit kde sehnat nějaký potahový materiál na plato aby se tím krásně daly zabalit rohy hranky a tak nemám s tím žádné zkušenosti. S obyč kobercem to neudělám. díkes
  3. Tamraton

    Brzdy

    Zdarec mám problém a už mě to štve jak svina. Porád mi pískají brzdy. vyměnil jsem kotouče i desky. Měl jsem to rozebrané a kotouče se sjíždějí strašně divně do půl kotouče třeba rez zbytek dobře vylešteněj a na druhý straně zas naopak. Myslím že tam píská ta rez ale proč se to tak divně sjíždí neví někdo. Taky se mi zdá že jsou desky tvrdší než kotouče protože to při jízdě tak divně dře. Pomoc co s tím
  4. Zdar páni chci se zeptat jakej je rozdíl mezi ledkama s plochým čelem a kulatým čelem, jak která svítí, A když ledku s kulatým čelem zapustím jestli to nebude svítit málo.
  5. Zdarek tak teď před chvílou se mi to taky stalo. Rána jak svina zastavím a to horní uložení tlumiče bylo dole sedělo na talíři. chtěl jsem to dojed a najednou cink a bylo pryč někde v příkopě. Musím se na to kouknout.
  6. Tamraton

    Brzdy

    Zdarec, nevíte někdo jestli má 1.4 44kw ocelový nebo hlinikový váleček v zadním prasátku. Dále jestli půjde vyměnit ta prachovka co mají v autokelly ta opravárenská sada. A ještě jeden jestli když vyteklo trochu kapaliny když jsem ten váleček nechtěně vytlačil, jestli je to ok nebo se musí vyměnit cely prase. Dík
  7. Jasně ale záleží na řídící jednotce. Mě říkal že některý nejdou že mám štěstí. Zdarec a kde ti to přesne delali?jestli se mužu zeptat a nejaky kontak na ne by byl? V Třešti u Jihlavy je tam jeden chlápek kterej tomu fakt rozumí. Jinde ti budou tvrdit že to třeba vůbec nejde nebo že to na některejch fabiích vůbec nejde, ale to proto že jsou to hňupi To chceš říct ,že tu díru v plyně mi vyřeší za 130kč a nemusim to dávat čipovat k Cimbu atd. za 5000kč ???
  8. Nevíte někdo co stojí srovnání hlavy.
  9. Zdar, potřeboval bych poradit. jde mi ztuha stahovat okýnko nevíte co s tím jestli to někde namazat a kde nebo co s tím Dík
  10. Jo díky zkusím zatím tu prachovku nějak zalepit. Ale jestě jeden problém začaly mi brzdy skřípat pri dobržďování nevíte čím to je Nevím ale jestli to dělá buben a nebo kotouč (dával jsem nové).
  11. Potreboval bych poradit s výměnou prasátka v bubnu. roztrhl jsem totiž prachovku na brzdovém válečku a řekli mi že se nová koupit nedá jedině vyměnit celé prasátko Jde mi o to jestli musím vypouštět brzdovku nebo to jen nějak na chvíli ucpat Díky.
  12. takže pakny v jednom kuse nejdou sundat musím jednotlive?
  13. Jo na víčku je sraženina mám 1,4 44 Odešel totiž termostat a já to uvařil a tím se myslím že odešlo to těsnění navíc to teče i ven
  14. Tak jsem zjistil že mi to teče do oleje. Nevíte jestli se dá v domácích podmínkách vyměnit těsnění pod hlavou.
  15. Tak takhle sem to taky udělal ale vyndat pakny nejdou málo místa mezi nábojem a prasátkem. Jak je to možný
  16. Měl jsem na mysli jak vyndat pakny z bubnu dělal jsem to podle knihy a ani prd nemužu to dostat ven píšou tam že se to má vytáhnout mezi nábojem a držákem paken ale tam se to nevejde nevíte někdo jak na to
  17. Zdarec, potřeboval bych helpnout. Zjistil jsem že mi pomalinku ubývá G12, kouknul jsem po motoru a jakoby pod termostatem je loužička, neteče to ale z termostatu ale s té věci na kterou je termostat přidělaný jak je O kroužek asi ale nemůžu se tam vůbec dostat abych to mohl rošroubovat a vyměnit těsnění nedělal jste to už někdo co všechno musím rozdělat abych se tam dostal je tam prd místa. díky za rady.
  18. Musíš to ze madýlko ze zhora vyloupnout (jde to dost blbe), trochu silou. Ulomila se ti tam plastová pacička, koupit novou cca 70,- Kč Je to nahovno chtělo by to nějakou železnou mě se to láme porád.
  19. zdarec, mám stejná problém při dobržďování mi to strašně klepe, také jako by při projíždění zatáčko vyhazovalo kolo, a navíc jsem zjistil že mám sjetou vnitřní stranu gumy nevíte co vše vyměnit jestli je to ložisko, čep, či kost stablíku.
  20. na geometrii se chystám ale nerad bych za ni zaplatil a pak by to bylo jeste něčím jiným čímž bych to potom mohl dělat znovu. Najeto 80 000 žádnou velkou ránu jen běžné díry. a co rozhozená geometrie kolik máš najeto?Nedostalo auto dřív ránu na kolo nebo o obrubák?
  21. Tamraton

    Klepání

    A to tam pauje novější typ. quote name='Tomas.cz' date='25.12.2006, 19:55 ' post='342655'] Mám rok výroby 00 a klepal mi takhle stabilizátor- kosti byly v pořádku. Tak jsem koupil novější z roku 05 co má lépe skonstruované uložení a už je to ok.
  22. Poraďte někdo před týdnem jsem sundaval kola a ouvej přední pravé kolo na vnitřní straně na sračku sjeté. Taky se mi ozývá bouchání při průjezdu zatáčkou nevíte čím to je. Díky
  23. Ta od Martinek.cz není bohužel sklopná, ale zato má dva odkládací prostory a vypadá dobře, za ty prachy fajn než za origo 3500,- nebo kolik.
  24. zdarec četl jsem o tom hodně ale není mi to vůbec jasný. Našel jsem tolik druhů kabelu že nevím který vybrat. Nemáte někdo návod jak postavit kabel na vag-com - výpis součástek, kolik to bude stát, atd
  25. Chci se zeptat co vše budu potřebovat pro připojení pc s autem abych mohl měnit různé věci jako např. cyklování stěrače, výstažné zvuky atd Budu asi potřebovat nějaký kabel, soft a noťas co? Díky za rady, popřípadě napište kde co sehnat.
×
×
  • Vytvořit nový...