Přejít na obsah

Petryeti

Uživatel
  • Počet příspěvků

    112
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Petryeti naposledy zvítězil 1. Únor 2012

Petryeti nejvíce like obsah!

O uživateli Petryeti

  • Narozeniny 20.3.2000

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Petryeti

Nováček

Nováček (1/14)

7

Popularita

  1. Petryeti

    EGR ventil

    S vadným EGR/AGR mám najeto cca 50. tis. km. Je to vopruz cestování. Filtr normálně regeneruje.
  2. Tak jsem dalším s nefunkčním centrálem a okny na pravé straně. Když přidám nefunkční klimatizaci, výměnu hučících ložisek předních kol, netěsnící vodní pumpu, vše v záruce, tak to byla opravdu "dobrá" koupě.
  3. Čerte, to je brutální.
  4. Petryeti

    Topeni klima

    Nedá se vypnout něco co není funkční. Kontrolka svítí, ale to neznamená, že je klima pracuje. Inženýři ve škodovce ji nastavili tak, že spíná od cca 12° -15°C venkovní teploty. Pokud je například v kabině 40°C a venku 10°C, kimatizace nefunguje. Kontrolka přesto svítí. Bo je třeba palivo šetřit. Můžeme větrat bočním oknem.
  5. Já měl uvolněné závěsy pružinových tlumičů.
  6. No asi proto, že o takovou hloupost nestojím.
  7. Ano, jde. V plastu je s podsvícením počítáno. Bohužel , v českých luzích je potřeba "DoDo". Mám doděláno při zrušení náklonového čidla.
  8. Jestli se nepletu, tak na šedesátkách řetězy být nemohou.
  9. Petryeti

    DPF

    Filtr DPF nemá žádný ekologický význam. Kdysi to byl komerční tah Peugeotu a ostatní se toho chytli. Hrubé viditelné saze, které občas vzniknou při spálení nízko sirné nafty a nízko sirného oleje, jsou zachyceny ve filtru, ve kterém jsou pomocí vysoké teploty přeměněny na částice mikroskopické, tedy neviditelné. Nikam se neztratí. Jsou pouze menší. Těžké " neekologické " černé saze spláchne déšť a lehké " ekologické " saze z filtru jsou rozptýleny do vzduchu a hromadně vdechovány člověkem.
  10. Turbo není na vypínač. Běží pořád
  11. Vypadá jak model Monte Carlo http://magazin.vybersiauto.cz/novy-akcni-model-skoda-fabia-monte-carlo.html
  12. Opravdu si myslíš, že když koupím nový Dozer za cca 5 Mega, tak budu hrnout skrývku na půl výkonu dokud nezajedu motor ? Nebo nové letadlo poletí poloviční rychlostí protože má motory v záběhu ? Jak někdo může být tak naivní až hloupý. To je smutné.
  13. Tak si rozšiř obzory a sleduj asi tak 3:50 min. Možná tam něco poznáš. No, Ty asi ne. Asi nemáš ten správný maňual . "Climatronic" str. 101 Panáčku, ty budeš asi pěknej narcis
×
×
  • Vytvořit nový...