Přejít na obsah

nej.amant

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

915 zobrazení profilu

Oznámení nej.amant

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ten lak se obrzdí. Kotouče i desky mám nový, zimmerman
  2. Mám pořád horký pravý zadníkolo, někdy tolik že jsou cítit desky. Vyměněna hadice i brzdič, stejně pořád přibrzďuje, Nějaké nápady co by to mohlo ještě dělat?
  3. OK dík, tenhle modrej už mám, myslíš že tenhle http://aukro.cz/diagnostika-usb-kkl-vag-bonus-zaruka-i1983058015.html je kvalitnější?
  4. Ahoj nevěděl by někdo jestli by fungoval WAG com 3040 s tímhle kabelem: http://aukro.cz/diagnostika-usb-kkl-vag-bonus-zdarma-i1871345681.html?source=oo Fordu focus? Případně jak to udělat aby šla načítat řj fordu.
  5. Jojo dělal jsem to při studeným motoru (uplně) zkoušel jsem to pak ještě oblafnout jestli se nenaství sám po odpojení baterie, ale ani to nepomohlo.
  6. Tak jsem to celý rozdělal a vyčistil, moc zanesený mi to nepřišlo, je tam přístup jak k penězům, hlavně k připojení tý roury na klapku. A výsledek? Bída, vymazal jsem adaptační hodnoty klapka nastavit šla ale egr ventil nejde. Při základním nastavení napíše CHYBA a v paměti závad je potom že není provedeno základní nastavení a chyba potenciometru, tak to asi vypadá na novej EGR, co?
  7. Ahoj lidi, začal jsem mi rozvěcet check, diagnostika hlásí chybu zpětné vedení výfukových plynů, průtok příliš malý. když se smázne rozvítí se po zahřátí motoru znova. nemám v tom skoro žádný znalosti, tak se radši zeptám egr je to napravo vedle svodů, co? Obrázek jsem vypůjčil na foru. Čím se to čistí? nějak mechanicky nebo něčím vypláchnout?
  8. 6árovky jsou o.k. pojistky taky. Netušíte který to relé to je?
  9. Čus chlapi, chtěl jsem jet do práce, nastartuju, automatický rozvěcení světel světlama jen bliklo a pak už nic, dálkový i parkovačky svítěj. Signalizace na palubovce taky, myslím že to bude relátko, nevíte prosím vás někdo jestli je to jedno z těch relátek pod palubovkou a případně který?
  10. Tak jsem to teda vyfotil, pro úplnost přikládám jak jsem rozmotal kabelový svazek:
  11. Obrázek tu po ruce nemám ale ty pojistky jsou ve výku toho boxu pro baterku, to víko je dvojitý a jsou tam tyhle silný pojistky.
  12. Tak už jsem na to asi přišel, byla prasklá pojistka 40 A nahoře na baterce byly tam ještě dvě 40A neobsazené, tak jsem ten kabel píchnul na pojistku vedle a zatím funguje. Ta pojistka se prý dá sehnat akorát ve škodovce tady to nikde nemaj. Doufám že to dá pokoj ale 40 A pojistka asi jen tak nepřehoří co? Ten už jen nějak pořešit tu elektroniku motoru. Nemá tu někdo lambdy za levno?
  13. Tak elektronika motoru svítit už přestala no občas si ještě posvítí ale teď zase začala trvale svítit kontrolka abs a asr. vag píše závadu zpětného čerpadla abs. Potvora autíčko začíná nějak zlobit. Netušíte někdo co by to mohlo být za zradu?
  14. Tak jsem ten kabel včera odmotal, byl pekelně mokrej a smrděl po shnilejch jabkách (a to dost silně) počkám až ten kabel vyschne a pak smažu chyby snad to pomůže.
  15. Dneska s tím jezdila manželka a prý tam chvílema svítila kontrolka abs a asr tak to vidím na ten kabelovej svazek musím zítra mrknout jestli je odmotanej, pokud nebude tak to bude asi shnilej, dá se to nějak levně opravit?
×
×
  • Vytvořit nový...