Přejít na obsah

rum

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení rum

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. V poslední době (cca. měsíc) něco klepe, když jedu pod plynem. Když uvolním plynovej pedál, nebo vyřadím, tak to přestane. Zároveň jsem si všiml, že při lehkým sešlápnutí spojky jsou cítit vibrace v pedálu. Může to spolu souviset? Že by to děla spojka? Většinou se to začíná ozývat až po cca. 3km jízdy po mírným zahřátí. Ložiska na kolech jsou OK, tento víkend se měnily rozvody a taky žádná změna.
  2. rum

    Chyby na VAGu

    Povedlo se zjistit, co znamená ta chyba P1698? Je to už teda asi nějakou dobu, že jo..
  3. Mně taky začala včera asi po 20km jízdy blikat kontrolka žhavení a jednu chvíli to potom spadlo do nouzovýho režimu (nereagovalo to na plynovej pedál a na volnoběh to mělo cca 1200 otáček), tak by to odpovídalo asi tomu bodu 7? Předpokládám, že kdyby to byly ty brzdový světla, tak by to nepadlo do tý nouze.. Po vypnutí a znovu nastartování to bylo ok, ale kontrolka žhavení se po pár kilometrech znovu rozblikala. Dnes ráno po cestě do práce (22km) to bylo bez problémů a bez blikající kontrolky. EDIT: Jo a je to OII, 1,9 Tdi, 77kW. Na diagnostice to vyplivlo chyby P161B a P161D (to jsem někde vyčetl, že to jsou žhaviče ma 2. a 4. válci..?) a P1698. K té jsem se nedokázal nikde prokousat. Můžete někdo poradit, co to je?
  4. Našel by se někdo, kdo už zkusil dát na 16" disky gumy s profilem 60 místo 55, při zachování šířky 205? Na víčku nádrže v tabulce předepsaných tlaků je tento rozměr (R16/60/205) zmíněnej, ale v techničáku je uvedenej pouze R16/55/205. Předpokládám, že by se měl o něco zlepšit komfort a snad i malinko zvětšit světlá výška..?
  5. Není ta "spirála" v tom jednom bočním okně anténa? S něčím podobným jsem se setkal např. u Seata Alhambra, co má švagr.
  6. Trochu mě u mojí octavie (r.v.2006, 4x4) překvapilo, že nemá na podlaze kolíčky na zajištění polohy koberečků. Chybí to taky někomu, nebo je to nějaká anomálie?
  7. rum

    čalounění

    Jestli jsi to koupil jako ojetý, tak tam mohl být nějakej špatně vyčištěnej flek od původního majitele a pořád dokola to vystupuje ven.
  8. Mělo by to být chycený až pod vnitřním oplastováním těch pátých dveří. To musí nejdřív dolů a potom by ses k tomu upevnění měl dostat. Ale sám jsem to nezkoušel..
  9. rum

    STREAM

    Mělo by to jít vypnout tlačítkem "TP" v levým spodním rohu.
×
×
  • Vytvořit nový...