Přejít na obsah

leddemon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Skype
    leddemon666

Oznámení leddemon

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak další poznatek.Auto bylo v servisu, a tam zjistili že to dělá zámek kufru.Opět záhada s budíkama a radiem svítí (spíš mžourá) osvětlení v kufru a SPZ.Stačí na zámku kufru v zamčeném stavu lehce pohejbat s nouzovim otevíráním a vše zhasne.Odpojili se světla v kufru a už to nedělá.A pak že ženě neporozumíš,to mí Octávce taky ne.
  2. to mě taky napadlo,ale proč svítí jen něco a né všechno.
  3. těpísk holky jak tady čtu tak moje O1 je unikát.Dělá vše naopak než tu pišete.Spoustě z vás nesvítí budíky. No a mě,zpět k tématu: Přijdu k autu DO odemknu auto a hle najednou se rozsvítí budíky,ovládání světel a rádio a to vše aniž bych otevřel dveře,či cokoliv jiného pouze jsem odemkl auto.Climatronik,ovládání oken a čudliky :ASR,vyh.zadní okno,vyh. sedačky nesvítí.Po zamčení svítí ještě víc jak 6. min. prostě když večer přijdu k autu tak už nesvítí.Ale hned jak odemknu tak se zase rozsvítí.A to vše začalo samo od sebe. jen možná cvaká mi rele blinkrů.K čičtění se teprve chystám pač s autem jezdí mladá tak mě to nevytáčí.
  4. Zdar chlapci předem pokud jsem udělal nějakou chybku tak se omlouvam jsem nováček ale k věci měl jsem 66kW liftback a teď 81kW combi bez čipu,xenony,digiklima a 205/55/16 dle kolegů mám vysokou spotřebu cca 6L v servisu mi bylo oznámeno že se splašil PP a že se to občas stane.Tak přišlo na řadu měření spotřeby najetí km a dotankování a že to pak srovnáme přes PC.K mému údivu bohužel nekecá mám 6L
×
×
  • Vytvořit nový...