Přejít na obsah

R_CZf

Uživatel
  • Počet příspěvků

    59
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

673 zobrazení profilu

Oznámení R_CZf

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Madarsko je celkem tragedie ale Italie je v poho. Odkaz na zajimavou mapku http://seznamlpg.cz/ a jeste jedna verze pro mobilni telefony http://lpg.cernosice.cz/iphone/index.php
  2. R_CZf

    Chiptuning

    Ta spojka toho opravdu moc nevydrzi. Umrela mi uz po 270 tis z toho 150 tis chip od Sportmotoru na 150 kW Jinak tovarni nastaveni motoru bylo opravdu o nicem.
  3. Tu prilis chudou smes dela LPG pokud mu trochu slapes po krku. Ber to jako vlastnost, která se obcas objevi.
  4. Už se to tady řešilo. Měl jsem stejný problém asi před měsícem , tak jsem to tady taky hledal... Moudré hlavy radily ucpaný sací koš a opravdu nekecali - bylto on... TAK PRISTE Nejdřív hledat a pak až zakládat nove vlákno.
  5. Jinak moje octa ma jiz najeto 230 000km a z toho 80 000 jsem najel na LPG a naprosta spokojenost. Je pravdou ze se s ni muj plynar docela potrapil, nez pridal tesne pred splynovac jeste jednu vyrovnavaci tlakovou nadobku. Ona je totiz obcas okamzita spotreba docela drsna a trubka to docela nestihala a to uz tam daval tlustsi. No jo , pokud chcete od motoru vykon ,tak je ho treba dobre nakrmit. Jedine co na aute za celou dobu odeslo byla 3X zapalovaci civka . Byly jeste ale puvodni a tak na to uz mely narok. Tak uz jen cekam az odejde ta posledni. Cena za prestavbu na LPG se mi vratila ani ne za rok a jako hlavni vyhodu vidim v tom , ze se muzu poradne svizne projet aniz by to bolelo mou penezenku
  6. Doporucuji sekvencni vstrikovani LPG. Pri relativne slusne jizde spotreba kolem 10 litru plynu. Pokud mu nalozis tak dokud to staci plnit plynem tak na plyn pote samo dostrikava benzinem a pokud tlak plynu na privodnim potrubi klesne pod danou mez tak samo prepne na benzin. Jinak samozrejme muzete kdykoli prepnout na benzin.
  7. R_CZf

    Jaký olej

    Ma nekdo skusenosti s timto olejem http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=1331 Splnuje dokonce normu 503.01 a je za super cenu.
  8. Taky pouzivam tyhle http://tuning.shop5.cz/cz-detail-224010-dorazy-pruzin-vlozky-2ks.html vlozky do pruzin uz nekolik let a jsem s nimi velice spokojeny. Pred kazdou zimou davam na predni napravu po dvou kusech na kazdou stranu cimz ziskam nejakych 5-6cm. Navic ziskam progresivni tlumeni. Na jaro sundavam a vozim celorocne v aute. Nasazeni nebo demontaz zaberou tak max. 5 min. a kdyz jezdim cestou necestou tak to stoji zato nasadit, nez ocesat spoiler
  9. Celkem by me zajimalo jaky to ma kod motoru. Jestli to neni ten motor co se daval treba do audi TT ? Jinak obecne je 150 KW pro tyto motory strop .Co je navic je na ukor zivotnosti.
  10. Muzu jen doporucit. Ted po chipu je to navic opravdu zabavne auto. Zatim jedinou zavadou byla jedna mrtva zapalovaci civka
  11. K te skrtici klapce . Mel jsem stejny problem. Zdala se byt OK(alespon to v servise tvrdili) a vypadala opravdu cistounce. Prolil jsem ji v zavrenem stavu tetrachlorem a vytekl cerny bordel. Problemy vyreseny ,auto ozilo a spotreba sla dolu
  12. R_CZf

    Jaký olej

    Taky si myslim ze na vyrobci az tak nezalezia a jedna se pouze o marketing. Pokud ale chcete dat svemu auticku to nejlepsi tak at tento olej splnuje specifikace pro zazehove motory WW 502 00 a pro vznetove WW 505 01. Na zbytku az tak nezalezi.
  13. R_CZf

    rozvody

    Ted jsem ho menil po 175 000 na ARX 1,8T a byl stale v prekvapive dobrem stavu . Samozrejne vcetne vsech kladek, vodni pumpy a drazkoveho remene k altiku a klime. Pri cene prace a samotnych nahradnich dilu je blbost to nevymenit vsechno a pak treba po 40 000 resit vodni pumpu ze ktere kape voda, nehlede na to , ze kterakoli pridrena kladka dokaze remen spolehlive znicit. Je tedy fakt ze je daleko mene namahan nez treba u TDI,tam byl po 120 000 v podstatne horsim stavu. Proto jsem pro pouziti kvalitnich dilu a nebat se delsiho servisniho intervalu. Zalezi samozrejme i na veku. Urcite bych ho tam nenechal dele nez nejakych 7 let jelikoz pryz starne a je pak uplne jedno kolik to ma najeto.
  14. Opravdu to neni jen o jizde na snehu. Vemte si ze klasicky predohrab ma zadni naptravu z golfu , takze hlavne v kombiku dostava dost zabrat. Prave proto jizda s 4kolkou je o necem jinem, at uz je to na vode ,nezpevnene komunikaci nebo i asfaltu osetrenem zimnim posypem.
  15. Tech 9 litru je opravdu hodne. Je pravdou ze tato 4kolka bere obecne o neco vic ale tak do 7,5 litru i na takto kratke trasy. Jezdil jsem podobnou trasu do prace navic pres kopec a pak mestem a vlezl jsem se pohodovou jiydou do 7 litru.
×
×
  • Vytvořit nový...