Přejít na obsah

jackmccool

Uživatel
  • Počet příspěvků

    56
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jackmccool

  1. A melo to i nejake jine pruvodni jevy? Mam ted na Roomsteru 1.2 tsi 2014 to same, navic pri vypnutym motoru nekdy vyjedou sterace, nekdy se zapina sama klima a ted taky po vytazenym klicku motor jel dal..
  2. jj namerili, ze tam bylo 630g a dle normy tam ma byt 460g. Asi bych tomu veril. Ptal jsem se vcera v servisu, kde mi delali v dubnu klimu a tam mi rekli, ze maji novy stroj a ze asi neni dobre zkalibrovany a musi dojet technik. Takze to sedi a tesi me, ze byli fer v obou servisech. Jak v autorizaku tak v obyc servisu. BTW kontrola diagnostika, baterie, a servis klimy v autorizaku do druheho dne celkem 1350,- s DPH. Coz je dle meho nazoru ok.
  3. Tak info ze servisu - pry diagnostika hlasila vetsi tlak v klimosce, bylo tam pry vic naplne nez melo byt. A tim ze bylo velky vedro (37 ve stinu) se tlak jeste zvetsil a proste klima se odpojila. Takze souvislost s baterkou asi nebyla..
  4. Tak jsem to dal do origo servisu at se pochlapi. Zatim tvrdili, ze baterkou to byt vubec nemuze.. No nevim. Uvidime s cim nakonec prijdou.
  5. Jo tam zajedu dneska. Nejdivnejsi proste je, ze klima od te doby jede normalne..
  6. Jaky je tam altik netusim, jde o 2.0 TDI 135KW, tak tam nebude asi nejaky obyc. Lednicka dle papiru prikon 60W. Zadna hlaska nikde nevyskocila, diagnostiku jsem nedelal. StartStop mam trvale vypnuty, rekuperace netusim. Baterka dle posledniho servisu ma sva nejlepsi leta za sebou..
  7. Takze to spolu mohlo souviset a asi i souviselo. Diky.
  8. Ahoj. Mam dotaz ohledne fungovani automaticke klimatizace v Octavia 3. Nedavno jsem mel v aute zapojenou autolednicku a klima normalne fungovala. Po cca 30 minutach fungovat prestala a sel jen teply vzduch. Po cca hodine se zase na chvili rozbehla (cca 5minut) a pak zase jen teply vzduch. Odpojil jsem lednicku a nechal nabit baterii. Pak se klima rozbehla a jiz funguje normalne. Chci se tedy zeptat, zda ma stav baterie vliv na fungovani klimatizace? Je to normalni nebo to mam nechat nekde proverovat? Co vim, tak bateria ma sva nejlepsi leta za sebou a klima naopak pred dvema mesici projeta a doplnena.. Diky moc. P.
  9. Tak v servisu nic nenašli a dneska po třech měsících zase malý flek. Tak nevím..
  10. Návštěva servisu se zatím odkládá. Zatím se pod autem další fleky neobjevily. Jak budu přezouvat auto tak to nechám zkontrolovat a dám vědět.
  11. Ahoj. Dneska jsem našel pod autem žlutou kapalinu. Nevíte co by to mohlo být? - nesmrdí, není mazlavá jako olej - žádná provozní kapalina nemizí - flek je na více místech - když jsem koukl pod auto, tak to vypadá, že to kape od výfukového systému
  12. Ahoj. Máte někdo zkušenost s nastavením tlačítek volantu? Mám O2 (2013) volant s tlačítky a levé rolovací po stisknutí spustí hlasové ovládání. Já bych ale rád, aby fungovalo jako v ROOMSTERu po FL (volant obdobný jako FAB3), kde po delším stisknutí tlačítka spustím rádio. Lze vůbec toto nastavit třeba přes VAG? Nebo nějak jinak? Díky. Petr.
  13. Nevim, zas tak do toho nevidim, ale kdo vi co leze z motoru kdyz je vadny/zaneseny vstrik..
  14. Ja kdyz mel vadny EGR tak to do nouzaku spadlo. Vidim to spis za vic zanesene vstriky kde uz ani vif nepomuze.. Co je nechat vycistit?
  15. U mě nakonec asi špatná nafta - Benzina Říčany. Dával jsem pak chvíli VIF a nechal pro jistotu vyčistit vstřiky a od té doby klid.
×
×
  • Vytvořit nový...