Přejít na obsah

saimon3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení saimon3

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. 1.9 Tdi s čipem na 94 kW. Při volnobehu klid. Při podrazeni na nižší stupeň, dojíždění k semaforu třeba, slyším takový sípání motoru. Úplně nejlíp to lze přirovnat k setrvacniku u hraček aut. Při zrychlování to tak znatelné není. Nějakej napad? Asi to nedokážu dost dobre nahrát.
  2. Tak auto se klepalo teď už i po městě.Poloosy byla správná volba.Vyměnil jsem teda radši obě.Vnitřní klouby byly úplně v háji.Auto je OK.Snad na delší dobu.
  3. Byl jsem na STK .Známej to vzal projet a samozřejmě nic.Koukli na to technici a taky mi bylo řečeno, že to jsou poloosy.Já jel dnes do Praglu a po 40 km to začlo dělat.Na 1, 2 při vytočení nic. Začína to hodně vibrovat až od 3-ho stupně.Až mi z toho třasu klepe vejfuk do podlahy.
  4. Taky slušnej nápad s poloosou.Měnil jsem je předtím na Citrouši.To bych měl taky radost.Díky.
  5. saimon3

    Kdo co dělá

    Zasklívání a prodej brýlových obrub.Jsem si téměř jistej, že by jste měli u mě zasklení obruby o 40% levnější než u optika.
  6. Motor zrychluje i s klepáním.Žádný dušení.Jí asi brzy zadusím sám.Kola jsou znovu vyvážený.Tak začnem u těch uložení.
  7. Zdravím.Takže nedělá to moje fabka úplně pravidelně, ale stává se, že když přidám plyn tak se začne celá přední část vozu klepat.Míň plynu - míň se klepe a obráceně.Nejvíc je to když přidám do kopce.Prostě když potřebuju krouťák.Je to 1.9 tdi s čipem na 100 Kw.Netuší někdo kde je zakopanej pes?A opravdu to není při každý jízdě.
  8. Ten co mi to plnil říkal že když stojí auto a jde klima tak vzroste teplota a jak to nem čím chladit tak stoupne tlak a vyfoukne médim.Kontroloval jestli to není někde ucpaný.Myslel že to bude sušič protože na klimu nikdo 2 roky nesáh.Ale ten je prej OK.
  9. Klima chladí ale jakmile zastavím tak se asi přehřeje, protože nejde ani ten jeden větrák co tam je, no a pak se mi vyfoukne chladící médium.Takže klimu jen za jízdy. A mám combi jestli to hraje roli.
  10. Tak bych potřeboval s jistotou vědět jestli jeden nebo dva větráky na tý sahaře.Mám tam jeden a ten se netočí.Takže nesmím pouštět klimu když auto stojí.Abych věděl so mám shánět.1.9 TDi 74kw 2001
  11. mám disel 74 kw 2001.Tak teď nevím jestli je to chyba nebo ne když se neroztočí.Ale chladí takže budu doufat že to mám tak správně.Já jen že jeden mechanik říkal že by se měla roztočit hned.
  12. Zdravím.Budu kupovat fabii a chtěl bych se zeptat když se zapne klimatizace jestli se musí hned roztočit větrák na chladiči nebo ne.Větrák je tam jen jeden.myslím to v případě že auto stojí a není ohřáté.Dík
×
×
  • Vytvořit nový...