Přejít na obsah

Jarda K.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jarda K.

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. KDO HLEDÁ SPOLEHLIVOU FIRMU NA POTAHY DO ROOMSTRA, PAK DOPORUČUJI JEDNU SOLIDNÍ V HRADCI KRÁLOVÉM, městská část KUKLENY http://www.autopotahy-ags.cz Maji tam velký výběr potahů, šijou na míru a ve všem vyhověj. Vypadá to fakt skvěle!
  2. Včera se mi stala úžasná věc. Zajel jsem s mím Schamstrem k čalouníkovi a zaparkoval mu do garáže, kde se provádí práce. Nad vjezdem do garáže se zrovna prováděla nějaká nástavba či co a zednící tam tahali kolečka s cementem pomocí zdviže. Když po hodině práce byla hotová, tak jsem z té garáže vycouvával, parkovačky mlčely, když v tom najednou rána. Něco spadlo na auto! Nejdřív jsem chvilku myslel, že jsem někomu podtrhnul štafle, ale žádné tam nebyly. Vystoupil jsem a začal jsem zjišťovat co se stalo. Po chvilce bylo jasno. Zednikovi zezhora ujel trakař (naštěstí prázdný) a spadl asi z 2m výšky na mého Schamstra. Lízlo to přesně to místo mezi nosičem a pravými zadními dveřmi a udělalo to větší ďůlek, dále to odřelo plastovou boční lištu a dole trochu metalýzu dveří. S majitelem jsem se na místě dohodl na náhradě a příští týden to jedu nechat vyklepnout. No, hlavně že to nikoho nezabilo.
  3. Ad ZADNÍ MLHOVKY: Hrabal jsem se v tom a právě mne udivilo, že žádná žárovka v pravém zadním nechybí. Nechápu proč to v továrně nezapojujou a jakej účel má to, že svítí pouze levá. Docela mě to štve, už se vidim jak policajtům vysvětluju, že ta mlhovka nesvítí tím, že by byla prasklá žárovka, ale že je to věc Škodovky !
  4. Já koupil Roomstra v bazaru ve verzi Comfort s mnohým dalším příslušenstvím, najeto 10 000km za 426tis. Vše OK auto jak nové. Jen mě trápí pravá zadní mlhovka - nesvítí. Zkoušel jsem jí tedy vždy při nenastartovaném motoru. Pojistky jsem zkoušel měnit, žárovky taky a nic. Nevíte někdo čím to může být? Díky!
×
×
  • Vytvořit nový...