Přejít na obsah

2607

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení 2607

  1. Ahoj. Chci se zeptat ohledně regulace turba 1.9 tdi 77kw BXE. Když pridavam na miste plyn, tak se tahlo na regulaci zvedne z dorazu tak o 1cm. Kdyz sundam hadičku ze zásobníku podtlaku a střídavě ji ucpavam, tak regulace chodí bez zadrhavani v plném rozsahu. Prijde mi, ze dráha táhla je větší, než při přidávání plynu. Je to normální? Dělá se základní nastaveni chodu regulace diagnostikou jako např EGR? Díky za info.
  2. Ahoj, mám 1.9 tdi 77kw BXE. Na 1,2,3 rychlost točí motor 4500ot. Krásně táhne. Na 4ku už je to zrychlování horší, k omezovači se v podstatě nedostanu v rozumné době. Na 5ku jedu 150km/h cca 3000ot.,přijde kopeček a auto začíná zpomalovat. Žádná chyba,žádný nouzák,žádný kouř. Egr čistý. Měl někdo podobný problém? Díky za případnou řadu. Jen doplním, že při odpojení hadičky ze zásobníku podtlaku regulace chodí v plném rozsahu.
  3. Ahoj, mám stejný problém na 1.9tdi 77kw BXE. Chyba P0301 vstriky viz. příloha z diagnostiky. Máte zkušenosti s touto chybou? Jde to za vstřikama nebo to může být i např. kabelem v motorovém prostoru? Díky za tipy.
  4. Ahoj. Máte někdo zkušenost s těmito chybami? Souvisí tyto chyby spolu? Motor má na volnoběh nepravidelný chod a v tahu v nizkych otackach škytá než se rozjede. Motor 1.9tdi PD 77kw 2007. Diky za info.
  5. Díky za info. Mám už nový a bylo to motorem, jak říkáš.
  6. Myslím tim to béžové táhlo, že se nehybe. Tak jsem odpojil motorek a při hýbat klapkou manuálně, teploty z vydechu fungují jak mají. Rozebral jsem motorek a vevnitř je vše v pořádku, žádné vylamane kolečka. Pak jsem s koleckama tocil a pak připojil konektor a táhlo. Klapka šla do nějaké pozice a pak už nereagovala. Chci se zeptat, jestli se musí diagnostikou nastavit nějaké krajní pozice? Kalibrace pomocí tlačítek na tento motorek nefunguje(nevím jestli ma) Díky za info
  7. Myslím tim to béžové táhlo, že se nehybe.
  8. Tak jsem se na to koukl a zjistil jsem, že se tato klapka při kalibraci klapek nehybe. U kalibrace by se měly hýbat všechny klapky ne?
  9. Ahoj, zjistil jsem, ze mi pri zapnuti klimatizace levá strana,u řidiče topi a práva+zadni cast vozu chladi. Pritom by melo chladit vse. Setkal se s rim uz nekdo?omlouvám se jestli se to tady řešilo, ale nenašel jsem.Diky za info.
  10. To se omlouvám.Ano,pořád kdekoli.
  11. Ahoj, mám problém při tankování.Po cca 1litru mi střelí pistole a pořád se to opakuje.Máte s tím někdo zkušenost?Děkuji
  12. Ahoj,příští týden je raději taky vyměním. Chci se zeptat, jaký je utahovací moment na olejové čerpadlo? Nové šály se vkládají na odmaštěnou plochu ojnice nebo stačí otřít suchým hadrem? Když jsem koukal na rok výroby motoru-nenašel jsem, ale narazil jsem v bloku na viz.foto,ví někdo k čemu to slouží? Díky za info.
  13. Ahoj, zistil jsem, že mi blinkr pravého zrcátka bliká méně-není skoro vidět-než u levého. Dá se to nějak opravit nebo je to na výměnu blikače? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...