Přejít na obsah

Losa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Losa

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den, odešla mi řídící jednotka haldexu. Chtěl jsem se zeptat, jestli jde nahradit jinou variantou (popř. kterou) nebo jestli musím sehnat přímo tuhle se stejným označením. Děkuji zaodpověď
  2. Děkuji za reakci. Zítra se na to mrknem na diagnostice. Jen je divné, že to dělalo akorát za špatného deštivého počasí. Dnes k večeru, když už bylo celkem "sucho", tak to neudělal.
  3. Zdravím Vás, mám týden Octavii II 1.9TDI 77kw 4x4 (2005) a začaly mě zlobit tyhle kontrolky. Poprvé se to stalo včera odpoledne, když jsem jel z práce. Když jsem dojel na místo, kde šlo zastavit, tak jsem vypnul motor a znovu ho nastartoval. Po nastartování svítilo jen ABS a po několika ujetých metrech zhaslo. Jenže od té doby to pozlobilo ještě několikrát a došlo to do fáze, kdy se to vždy stane těsně po rozjezdu auta. Nejprve začne blikat kontrolka ESP a po cca 3 vteřinách se rosvítí i ty zbývající 2. Při těch 3 vteřinách ztrati auto výkon a skoro nejede. Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Na diagnostiku se bohužel dostanu až v pondělí odpoledne. Omlouvám se, jestli se to tu už někde řešilo.
×
×
  • Vytvořit nový...