Přejít na obsah

froggy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    612
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    6

O uživateli froggy

  • Narozeniny 9.12.1982

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení froggy

  1. froggy

    Vaše spotřeba

    Mohu potvrdit. Je to poznat i při stání na křižovatce. V mrazech je okamžitá spotřeba 1,1 l/h, ale když je tepleji (stačí pár stupňů nad nulou), tak 0,6 l/h. Výhřevy všeho možného dokáží taky zvýšit spotřebu, ale jen o cca 0,2 l/h. Ten rozdíl ve spotřebě je skutečně výrazný.
  2. U normálního kufru je to tak, že po zabouchnuti se kufr po vteřině odemkneme a zůstane pootevřený
  3. Klíček jinak normálně funguje. Auto je 2 měsíce staré.
  4. Záhada částečně vyřešena. Dělá to jen jeden klíč, druhý funguje tak, jak tady popisujete. Budu řešit v servise.
  5. Stala se mi taková věc. Na myčce jsem vypl motor, klíček nechal uvnitř a šel umýt auto. Při mytí jsem se přiblížil ke klice (dveře řidiče) a auto se zamklo - ač byl klíč ve voze, v přihrádce u řadicí páky (vůz jsem nastartoval, takže o klíčku věděl). Odemknout vůz již nešel. Je tohle standardní chování u systému Kessy? Nebo snad závada? Ani jedna varianta se mi nelíbí.
  6. Stává se mi to stejné. Když nechám v Karoqu klíč (kessy) u řadicí páky, tak dokážu auto klikou zamknout. Jakoby nevěděl, že je klíč vevnitř (jenže ví, když auto normálně startuje...). Odemknout již vůz klikou nelze a musím se shánět po druhém klíči. Závada nebo vlastnost? Ani jedna možnost se mi nelíbí :-/
  7. Ostrava Heller, ale těsně vedle :) minulý týden od středy to tam stálo.
  8. Kde jsi to kupoval? Protože ten vedle tvojeho, vypadá stejně jako můj :) včetně kol...
  9. Auto objednané v půlce února mi dorazilo na prodejnu přesně po čtyřech měsících ;) přesně 17 týdnů! Čistě moje konfigurace, žádný předobjednany model.
  10. Já reagoval na diskuzi výše, že 13 procent není reálná sleva v dnešní době. Nemám potřebu to tady dál rozvíjet, jen už tady nějaká komunikace probíhala, proto jsem se přidal se svou zkušeností.
  11. Já mám za to, že cena na kterou se lze reálně dostat, ač třeba s početní chybou dealera, můžeme považovat za akční. Tak nějak jsem tušil, že to bude těžko uvěřitelné a nesmířis se s tím. Odpoledne budu moct hodit fotku objednávky. Nejspíš mě asi zase osocis z nějaké vazby na dealera, což ti vyvrátit nebudu moct, stejně jako ty mi to neprokážeš. Tak ještě jednou zopakuju o jaké auto se jedná: běžný zákazník přijde za prodejcem, mám konfiguraci auta, které si chci nechat vyrobit, s cenovkou 760 tisíc. Mám nabídky konkurenčních prodejců, kde nejhorší začíná na slevě 50 tisíc. Prodejce mi nabídne slevu 100 tisíc, já na místě skládám zálohu a během 20ti minut je vše vyřešené. Žádný sci-fi scénář, žádná korupce. Jak se dealer dostal na tuhle cenu nevím, jestli tomu říká třeba fiktivní předváděcí auto netuším. Platím hotově a auto protiúčtem nedávám. Doplnil jsem kupní smlouvu. Doufám, že chápeš zakrytí údajů, které by mohly identifikovat mě a prodejce.
  12. Objednával jsem před pár týdny Karoqa (začátek února). Oběhnul jsem si snad všechny prodejce v našem kraji a tím se mi podařilo srazit cenu přesně o 13 procent. Můžu čestně prohlásit, že na škodovku ani dealery nemám absolutně žádné vazby. Celková sleva činila +- 100 tisíc a oproti jiným modelům je šance, že bude auto vyrobeno do půl roku. Jinak ceny, které jsem běžně dostával byly bez jakéhokoli vyjednávání nižší o 50-60 tisíc (tedy 6-7 procent). Tedy potvrzuji, že když se člověk snaží, jak zmínil kolega výše, je 13 procent reálná sleva. A to do tématu rozhodně patří, je to aktuální stav možných akčních nabídek. Podotýkám, mluvím konkrétně o Karoqu, ne obecně.
  13. Půl roku máš záruku u Auto ESA. Skryté vady.
  14. Pěkně, asi VIP zákazník, když to vyrobili přes celozávodní dovolenou ;)
  15. Potvrzeno od prodejce, aktuální dodací lhůta je do 30ti týdnů. Je to dáno tím, že škoda chce, ať co nejdříve jezdí fl verze karoqu, takže mají ve výrobě přednost. Navíc, a to je jen neověřená spekulace dealera, od půlky roku mají být povinné další asistenční systémy (např. lane assist), tak chtějí do té doby vyrobit co nejvíce aut, aby je tam nemuseli instalovat. S lane assistem je spojen virtuální kokpit, což by škodovce prodražilo výrobu.
×
×
  • Vytvořit nový...