Přejít na obsah

Tomexion

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tomexion

  1. potvrzuji bartikze - dnes jsem se s tím s*al já. dovolím si přidat náčrtek z paintbrushe: každé lamela je jinak dlouhá a 2 jsou jiné - defacto napínají to táhlo od sebe, zatímco ty ostatní ho osazením tahají k sobě. Samozřejmě v těch dírách samy od sebe nedrží. po tomto zážitku důrazně nedoporučuji používat jakékoliv držáky mobilů na mřížky klimatizace, jakožto tam vůbec cokoliv věšet..
  2. Přispěji rovněž do mlýna: špatné ohřívání, teplota okolo 70°C -> výměna DSG termoregulátoru. CFFB 131.000km najeto. Jak tu již bylo popsáno: povolit Airbox s filtrem (8 šroubů torx 25, mysím), sponu sikovkami, pak samotný airbox: 1 imbus, vysadit ho z gum a vyndat vyklopením doleva. Regulátor - viz červená šipka. Já si nelajznul odpojit hadice jen tak (nevypouštel jsem chladící kapalinu), hadice "sesvorkovány" a odpojeny (žluté body). Práce asi na hodinku s nadáváním, jak je tam málo místa a že sikovky nejsou zrovna nejlepší nástroj. Zkouška starého regulátoru - protékal rapidně víc na studenou vodu z kohoutku, než nový, Zajímavé bylo, že, jak teď byly ty arktické zimy i -18°C, tak se to zahřálo na 90 v pohodě, a jak přišlo oteplení (+8°C) tak to začalo takhle kravnout.
  3. bych rekl, ze volant musi mit nejake topne teleso/spiralu/drat v sobe, ne? pokud se neda koupit, tak bys ho tam musel nejak dobastlit.. nemluve o zbytku reseni..
  4. Tomexion

    Vibrace volantu

    zdravím, mě už málem vomejvali, co jsem zas koupil za werk, naštěstí to byly "jen" pneu (made in germany :( ). správně vyvážené, ale na Hunteru byla zjištěna ovalita? a když jsem ty lepší pneu dal na předek, tak vibrace zmizely. pneu letní Bridgestone 17" Potenza S001 nevibrují, zimní 16" Dunlop Winter Sport 5: 2 vibrují a 2 nevibrují
  5. jenze v TP mam napsano H, takze podle te suldovo klauzule bych mohl koupit leda tak U, ktere se jaksi moc neprodavaj jako psychicky problem s tim mam jenom kvuli pojistovne.
  6. Ahoj, tohle to nad čím právě bádám.. v TP jsou Háčka, maximálka 190km/h (1.6), na což by stačila Téčka.. ale to "o jedno písmeno níž" by odpovídalo "Účku"? Prostě - povedlo se někomu nechat zapsat do TP ten samý rozměr (195/65 R15) ale s RI = T? ono těch 800Kč/pneu rozdílu mezi T a H zamrzí, když asi těžko budu po vesničkách v zimě jezdit víc než 190km/h
  7. Tomexion

    Zimní pneumatiky

    z těch značek bych se přiklonil k Barumu, ale je to subjektivní.
  8. Tomexion

    Zástěrky na OII

    možná je nanýtuji na ty origo..
  9. Tomexion

    Zástěrky na OII

    Díky medvěde za reakci, to jsou myslím originální a tudíž ty přední jsou takové minimalistické (o cenu mi nejde). Objednal jsem tyhlety, i když se mi zdaj zase dost úzké. No, když to nebude ono, tak je nacpu na Mondeo..
  10. Tomexion

    Zástěrky na OII

    Ahoj, jsem pro zástěrky, teď spíš vybírám jaké - buď origo, že budou dobře pasovat, ale zdají se mi setsakra malé. Nebo jsem našel tyhlety, ale obávám se aby nebyl nějaký problém při montáži/že by to moc nelícovalo a tak. Máte je někdo nebo nějaké jiné, větší než origo?
×
×
  • Vytvořit nový...