Přejít na obsah

Zekon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    94
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Zekon

  • Narozeniny 29.6.1974

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    260711376

Návštěvy profilu

15 682 zobrazení profilu

Oznámení Zekon

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Osobně bych raději taky originál. Sám ho mám, tak vím, o čem mluvím. Švagr nemá originál a je to znát. R.
  2. Zekon

    TOMTOM 6

    Něco najdeš třeba zde nebo zde. R.
  3. Zekon

    navigace

    Tomtom je dle mého taky lepší. Ale teď raději Garmin, protože dokáže využít GPS v mé E90ce. R.
  4. Zekon

    navigace

    Crake: no, ty mapy u Garmina zas tak složitý nejsou... R.
  5. Zekon

    TOMTOM 6

    U Tomtom 6 je dle mého chyba, že možnost určení způsobu navigování (nejrychlejší/nejkratší) nelze určit při vyhledání trasy jako u Tomtom 5. Jestli chceš navigovat na nejkratší, musíš to nastavit již v menu - změnit předvolby - další - další - předvolby plánování. Co se týče upozorňování na překročení rychlosti, je to vážně nepoužitelné (aspoň v Praze). Nejsem si jistý, jestli i u iGO se dávají POI do adresáře s kartou jako u Tomtom. Bohužel to teď nezkusím, protože jsem iGO odinstaloval a MDA má u sebe přítelkyně. Co ti nejede? POI v Tomtom? Tam by neměl být žádný problém. Jestli jsi je vážně dal do složky s mapou (musí to být mapa, kterou používáš). Možná je problém v tom, že jsi nenastavil upozornění na blízký pod zájmu (POI). A ještě malá připomínka, stahuj i obrázky bodů. R.
  6. Přesně tento problém teď řeším. Nejhorší je, aby se kočárek líbil slečně, byl praktický a ještě se vešel do kufru Fabie. R.
  7. Zekon

    Odkud jste?

    A já Praha 4 Kamýk R.
  8. Zekon

    Krádež

    Tak to bych se asi po... Mě stačilo, že mě v sobotu fábku vykradli. Hlavně, ať ti to dobře dopadne a pojišťovna vše zaplatí. R.
  9. Rozhodně do toho jdi. Sedadla jsou vážně super. A vyhřívání sedadel si nech udělat rovnou taky. Jak už bylo řečeno, rozdíl Dymamic vs. RS je pouze v barvě potahu. R.
  10. Co myslíš automatickou myčkou? Já jezdím do myčky pravidelně - Shell. Zrcátka nesklápím, jen anténu. Naposledy jsem byl u Shellky na Balabence, a kvalita umytí velmi dobrá. Místo PVC "kartáčů" tam jsou "hadříky". R.
  11. S kámošem jsme to u Audi vyřešili konektorem pro možnost připojení externího zdroje. Docela se divím, když někdo udělá takovou věc, jako zaslepení všech zámků, že s něčím podobným (konektorem) nepočítá. R.
  12. Tak jsem si před cca čtrnácti dny koupil MP3 Evolve Neo 4GB s FM modulatorem a zatím spokojenost. V Praze jezdím s naladěnou frekvencí 87.5 fm a žádné rušení a ani šum. O víkendu testnu mimo Prahu. R.
  13. Zekon

    Držák nápojů

    http://auto.asp2.cz/ R.
  14. Laky.M: neboj, četl jsem to :-). Mě šlo jen o to, zda někdo neví, jestli to mělo být osazeno (dodáno) již prodejcem. Jestli sada koberečků obsahuje i uchycení. R.
  15. Mám textilní, nechal jsem si je dát od prodejce. Žádný uchycení tam není a dost mě to štve. Koberec stále jezdí do předu pod pedály. Dá se tedy koupit uchycení? Kolik to tak koštuje? Asi zítra zajedu do Škodovky. R.
×
×
  • Vytvořit nový...