Přejít na obsah

Martin1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli Martin1

  • Narozeniny 1.8.1980

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

793 zobrazení profilu

Oznámení Martin1

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. A co to nechat stříknout do barvy dodatečně? Já na to jdu příští týden. Už jsem objednanej.
  2. Ja si myslím, že se jedná o verzi Passat Blue Motion, což je novinka Volkswagenu. Je to ekologická verze motoru 1,9 Tdi 77 kw. Tj. menší spotřeba a emise.
  3. Můžeš pak i napsat co to bylo za servis, kdyby měl někdo zájem?
  4. Mám možnost koupit za dobrej peníz rádio Audience a chci ho vyměnit za můj stávající Stream bez mp3. Neví někdo jak složitá výměna to bude, ten Audience byl navíc zapojenej v autě kde je sound systém, kterej já nemám. Bude třeba něco překódovat a jak to bude třeba s Maxi-dotem? Díky.
  5. Martin1

    Chladící box

    Nebo spíš moje nešikovný ruce
  6. Martin1

    Chladící box

    Tak se mi ten odkaz nějak nepodařil, takže se omlouvám. Je to po odkliknutí toho odkazu v sekci Octavia, podsekce elektroinstalace, název autochladnička objem 6l, obj. číslo BCH009001.
  7. Martin1

    Chladící box

    A co takhle?http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000108
  8. to Mad Mike: Tak na těch Tomasonech má ET 45. Zdálo se mi to moc, ale říkal že origo kola na Megane Sport mají ET 43, takže tam musel dát 45, protože šířka disku je 8,5 a i tak to leze dost ven.
  9. Je jasný, že tyhle kola, aby vypadaly dobře a měly smysl tak je musíš dát v 19", v 17" nejsou nic moc viz. modrá RS. Na tom Rendllíku vypadaj dobře, neboť je hodně sníženej a jsou dost vystrčený ven. A myslím, že na tom kombíku jsou 19".
  10. Taky ještě na www.mako-carstyling.cz jsou fotky, je tam černá OII Combi.
  11. No jasná věc To je určitě z Mimoně tenhle víkend. Mrkni na www.tomason.de do galerie. Jsou tam fotky OII, OII Combi a Superba.
  12. No jestli to jsou Tomasony TN1, jako že asi jo, tak šup tam s nima. Kolega v práci je má na Renaultu Megane Sport a je to nádhera. A myslím, že na černý OII budou ještě hezčí.
  13. Něco pro vás a hlavně pro Luka, dneska jsem vyfotil oválnou koncovku výfuku, ale byla na 1,9 Tdi. Pravděpodobně to nebyla ta origo, co se dává na benzínové modely, ale asi nějaká jiná. Vypadala dobře. K tomu chromu na zadku auta se raději nevyjadřuji. to Luke - Koukal jsem na tu svojí "šroubovací" koncovku a je fakt navařená, po šroubech ani památky. Tak jí alespoň nikdo neukradne
  14. Sakra Luku a já žil v představě, že tam mám šroubovací. Budu se muset jít podívat, kterou tam teda mám. Když jsem to objednával v servise tak říkali, že na 1,9 s origo nárazníkem se dává šroubovací a kdybych měl RS nárazník, tak navařovací. Tak nevim.
×
×
  • Vytvořit nový...