Přejít na obsah

suchos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    129
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 444 zobrazení profilu

Oznámení suchos

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. OK, mrknu na ně... Ta klapka, to je ten EGR co přepouší vyýf. plyny zpět do motoru? Nebo si pletu hrušky s jablkama... To prodáváš přímo ty? Nebo si hodil jenom odkaz? Každopádně díky za rady. Já sundal hadici sání a koukal jsem, jestli ta klapka funguje... A normálně se hýbe. Ale ono tam beztak bude nějaký čidlo a kdo ví co všechno...
  2. Tak na diagnostice to hlásí: 12546 Motor klapky v sacím potrubí - V157 žádný signál. To je EGR? Nebo kde je problém? Dík za rady...
  3. Mamce se na OII 1.9 TDi r.v. 2007 rozsítila oranžová kontrolka: kontrola výfukových plynů - nebo tak nějak jsem to našel v manuálu. Vůbec jsem netušil, že v naftáku něco takového je... Tam je nějaké čidlo? Kde? Nebo neláme se tam v nějakém místě drát? Dík za rady.
  4. Ahoj, mám takový problém na OI r.v. 1999 SLX. Auto neleze na dálku zamknout (zámky mam KO), takže zamknu tlačítkem na dveřích. Auto ale začne v určitých intervalech houkat. Dále když stáhnu okno řidiče, tak nejde vytáhnout. Když si s tim talčítkem chvilku hraju, tak ho po 5min. velkého úsilý nějak vytáhnu. Tušim problém v nějaké jednotce ve dveřích. Ale v které? Možná ty problémy spolu ani nesouvisí. Nevím... Odpoledne to zkusim napíchnout. EDIT: Jak kdyžtak odpojim tu houkačku? Houká mi to tady celý den pod barákem... Tak již jsem asi přišel na to, čím to je. V jednotce u stahovačky řidičových dveří bylo celkem dost vody. Nevíte kde jí sehnat za slušný peníze? Nová ve škodovce až 11 000,- ? A jak zamezit dalšímu vniknutí vody? S vodou jsem již jeden problém měl. Tekla voda kabinovým filtrem. Vyřešil jsem to takovým okapem Ale nechápu, že to dřív neteklo... To jsou teda hrozný závady EDIT: Tak jsem vyzkoušel 2 jednotky od kamaráda a byly trochu jiné. Tak to nešlo... Nakonec jsem sehnal na vrakovišti za 1200,- a už vše funguje jak má... Otázkou zůstává. Jak zamezit dalšímu vnikání vody do jednotky?
  5. ŠKODA Fabia 1.9 TDi r.v. 2001 4. rychlostní stupeň je posunut vpravo. Někde mezi 4. a 6. RS. Jdou ty táhla nějak nastavit? Jak? Díky
  6. Prosim co znamená: řídicí jednotka CAN - nesprávně kodovaná závada 1044 ŠKODA Fabia 1.9 TDi r.v. 2001 Díky
  7. Tak jsem rozebral půl interieru a našel jsem vypadnutý plast, co ovládá směšovací klapku. Problém byl, že měl ulámané zobáčky a nedržel tam. Vydal jsem se tedy do autorizovaného servisu, jelikož jsem se domníval, že tento díl zakoupím. Bylo mi řečeno, že tento díl se nedodává a že mi mohou nabídnout celé topení za 10 000,-. Poděkoval jsem a celé topení koupil na vrakovišti za 1000,-. Topení jsem rozebral - zničil. A díl jsem z něho opatrně vyndal..
  8. Na tvojí fotce je taky vidět, jak je to dole opoupaný. Bohužel ty světla nejsou na denní svícení stavěný... A koupit se tyhle odrazový plasty co jsou za čočkou nedají. Někdo mi radil to nechat pohliníkovat, ale už nevim kdo. Nemáte s tim někdo zkušenost?
  9. Jde mi z ventilace jenom teplý a teplejší vzduch. Mám octavii r.v. 1999, 1.9TDI, manual klimu. Při puštění klimy, ale i bez puštění. Jde na nejstudenější režim z ventilace pouze teplý vzduch. Při otočení na teplejší jde ještě o něco teplejší. Nevíte kde by mohl být problém?
  10. Díky za odkaz... Servošampon jsem objednal, tak snad dnes příjde... Už jsem to zkoušel oplachovou ARVOU, ale k dokonalosti to má daleko... Překvapilo mě, že ty saze tam jsou uplně připečený a je to tvrdý jako skála. Myslel jsem, že je to jenom takovej maz. Čím si ucpal otvory, když si to plnil? Já to přelepil takovou pevnou páskou, problém ale byl, že to lepidlo z ní ARVA asi tak za 15s rozleptala a náplň začala unikat. Nejlepší by to bylo nějak zašpuntovat.
  11. Problém v Turbu, váze vzduchu, nebo ventilu N75? vozidlo: škoda octavia 1.9 TDI 81kW Při cestě z Chorvatska mi posledních 50km nešlo turbo. Ted je zase vše vpořádku. Provedl jsem logovací jízdy. Vidim, že jsou ty hodnoty mírně jiný, ale nedokážu analyzovat příčinu... Můžete mi někdo mrknout na ty logy? Na diagnostice to žádnou chybu nehlásí... soubory *.CSV : http://www.ulozto.cz/9713028/log-rar
  12. To by vyšlo tak na 7 000,- a byl bych rád. Přitom kdybych je rozebral vyčistil a vyměnil tyhle vnitřky čoček, tak to musí být zlatý... Dělám na autě geneirálku a nechci se dostat na větší částku, než má auto... Jestli neseženu, tak tam dám klasický světla a bude klid. Ted to svítí jak bludičky, děs.
×
×
  • Vytvořit nový...