Přejít na obsah

index

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení index

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Kdyby tady měl někdo nějakej zlepsovak, tak by mě to taky zajímalo...Zatím jsem v tom spal s pootevrenym okynkem a je pravda, ze jsem se trochu bal. (navic blby, kdyz zacne prset.) snazim se ale vybirat na spani co nejklidnejsi a nejbezpecnejsi mista.
  2. Ahoj, na sklech mám zatím ty levný folie z tesca a nic moc:/ Kolik tě to zatmavení stálo (případně kde)? Je to s atestem a dovnitř vidět fakt není? Uvažuji o tom taky.... Jak funguje ten difuzor proti dešti? Díky za inspiraci.
  3. Zdravím Vás, již jsem provedl svoji "obytnou" úpravu. Udělal jsem to jako rozkládací nakonec a objednal do toho nafukovací matraci coleman translucent combo, která tam padne přímo na míru (188x100). Všem díky za inspiraci. Fotky dodám, jen co to nafotím. Index.
  4. no tohle vypadá super:)tiše závidím....časem z fabie budu muset apgrejdovat na vyssi level. ty veci jste nechavali porad takhle na hore nebo je to uprava pri spani? A ještě dotaz, spali jste v tom takhle na divoko nebo jen v kempech?
  5. ještě mě napadá, zda někdo nezkoušel na střešní box či na střechu přidělávat solární panel na dobíjení notebooku na cestách...
  6. Díky panové za cenné rady ( ta konstukce vypadá parádně..), vzhledem k tomu, že jezdíme jen ve dvou, tak jsem uvažoval nad úplným vyndáním zadních sedadel (jen na dovolenou kvůli rozšíření místa). Zkoušel to již někdo nebo je to blbost? Tu markízu jsem přesně myslel jak píšeš, ale asi bude jednodušší a rozhodně levnější než ji tam nějakým způsobem přidělávat si natáhnout plachtu. Nevím přesně jak bych ji totiž uchytil k zahrádce (hagusy nemam:(...)
  7. Zdravím, jelikož jsem student a rád v autě občas přespávám, tak bych rád založil toto téma. Konkrétně by mě zajímalo, zda jste si na fabii nepřidělal někdo alespoň malou "markízu" proti slunci, jak jste vyřešili schod v kufru pro pohodlné spaní atd. Uvažuji o kompletní demontáži zadních sedaček a hurá na dovolenou. Obytné auto z toho asi nebude, ale pro podobné povahy jako já tu jisté možnosti využití jsou (ostatně jako u jakéhokoli jiného auta). Budu rád za jakoukoliv inspiraci či fotky:)
×
×
  • Vytvořit nový...