Přejít na obsah

Rostislav

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Rostislav

  1. Ahoj, mám nějaké "bolero" nebo nevím co, nemá to žádné čudlíky :-) jeden iPhone mám přes bezdrátový Carplay a druhý iPhone přes Bluetooth, Co se týká Carplay, funguje všechno jak má, ale telefon připojený přes Bluetooth nepřehrává muziku. Při spuštení odehraje vteřinu a zastaví se. Přehrávání funguje až tehdy, když telefon odpojím. Což jako nasere, protože nemůžu poslouchat nic ani když stojím někde na parkovišti. Tak už jsem si na to zvykl, JENŽE sem si půjčil auto z půjčovny (je tam ten nižší model "tabletu" s ovládacíma kolečkama a tam to funguje jak má, dokonce se mi během přehrávání v nabídce objeví příslušenství "auto", najednou jiný svět, na LCD vidím i náhled alba, nebo youtube stránky, audio funguje... a napoprvé, s nastavením telefonu tak jak ho používám i ve svém autě. Všechny standardní postupy jsem vyzkoušel - odpárovat, znovu párovat, SW aktuální, jako už nevím co s tím. Dokáže někdo poradit?
  2. Tak mám po servisu, přehráli řídící jednotku a... už sem si myslel, že je to OK, ale pak se zase samo odemklo. Nic, seru na to, nebudu to řešit. Je nás asi hodně, takže to není náhoda, ale co už. Vždyť je to jen Škodovka :-) Mimochodem, jsem měl půjčeného Golfa a zlatá Škoda, ty jejich dotykové plošky jsou v Golfu všude! 19 tlačítek na volantu! Neosvětlené ovládání klimy pod displejem! To fakt nechcete!
  3. Tak opět oživení. Samozřejmě že funkci "Automatické odemknutí po přiblížení" mám také deaktivovanou, přesto cca každý 10 příchod k autu zezadu odemkne celé auto. Za 3 týdny jdu na servis (tvl opravdu 3 týdny objednací lhůta) a už jsem to hlásil. Přijímací technik také slyšel poprvé, a vyloučil, že by se tak mělo vozidlo chovat. Prý zkusí přehrát řídící jednotku. Dám vědět.
  4. Ahoj, nevíte někdo jak to je s tím kessy, že někdy se mi auto při přiblížení odemkne samo a jindy až po aktivaci klikou? Používám jen jeden klíč, a mám ho stále v kapse.
  5. Tak jsem to dnes delal, litr Satacenu 25 stal necelych 1500kc. Nalil jsem tam jen 2 litry, protoze nevim kdy to prodam a nebudu to nikomu dotovat :-) Nadrzka je umistena v prostoru pod rezervou pod autem - je prekryta vikem na 3 sroubech. Plnici otvory jsou pristupne po vyndani rezervy - ty 2 cerne spunty jsou vicka. Ma se to tam plnit nejakou plastovou flaskou a natlacit az to potece druhou dirou ven. Zvolil jsem pro me jednodussi variantu a to ze jsme to vysroubovali cely a dolili pres plovak - to bile vicko. Cca 20 minut prace.
  6. Mel jsem vodu na podlaze u spolujezdce, kanalek a vsechno kolem baterky a topeni naprosto cisty a suchy. Tak jsme na auto chvilku cakali hadici a hned bylo videt kudy tece voda. V mem pripade se plnily dvere (pri velkym desti nestiha voda odtekat dirama ve dverich protoze jak jsou zavreny, tak diry jsou nad prahem) a voda ze dveri tekla skrz plechovou vypln - za normalnich okolnosti by to melo tesnit, ale kdo to rozebiral treba kvuli foliim jako ja, tak uz to netesni tak dobre. Zamazlo se to silikonem a hotovo. Stejnej problem mel i bratr na BMW u zadnich dveri, cili to neni nic neobvyklyho.
  7. Rozdil mezi 16" a 17" je v tuhosti hodne velkej. Vzdycky po prezuti na zimaky se kocham jak to povoli. A i to min drnca:-)
  8. Rostislav

    MaxiDot

    Aha, tkaze nic. nejak jsem se tu rozepsal a uz je to trosku pasé. Smazano.
  9. Resil jsem to same kdysi na fabii, menil jsem cepy a nic. Nakonec to zmizelo po vymene pneumatik. Ted jsme to mel na Supu, myslel sem opet na cepy, pak na ulozeni motoru, protoze to bylo hodne vyrazne zavibrovani cca kolem 2000 ot na 5 ci na 6st kdyz sem to "tlacil od spoda" Opet to zmizelo po vymene kol!
  10. Dneska jsem to delal, nesvil\tila mi jedna strana a byla videt oxidace a koroze kolem diod. Takze jsem sundal ten cernej dekl dole (2 sroubky) pak smerem nahoru vytahnout cely kryt zrcatka - jde to ztuha, pomuze mozna lehce zapacit v mistech kde je viditelna kovova spona a zaroven je treba hlidat aby se to neseklo na zrcatku. No a vymenit ten kus se svetlem.
  11. No myslim ze 2006 je docela nove :-) Nekdo mi cosi rikal o nejakem "dojezdovem modulu" ve dverich, ale myslim zxe to se tyka oktavky a ne supa. V kazdem pripade kdyby nekdo vedel jak to dodelat, tak to uvitam. (Myslim tim automaticke vytazeni oken po zamknuti vozu) Mimochodem, nepouzivam na zamykani originalni dalku a tak to mam jeste vic nepohodlne, ze bych zamknul jednim DO a pak druhym vytahoval okna. Chci si jen auto zamknout a jit do ..... :-) A jak rikam, okta kterou jsem mel pred tim zavirala vsechna okna i sibr sama.
  12. Tak nevim, mam aktivovane vsechen komfort ktery je uzitecny pouzitelny v praxi, ale ze by se po zamknuti samy vytahly okna jsem v zadne nabidce nenasel, mel jsem octavku a ta to umela, ale u supa sem na to neprisel. Jde to zavrit jen podrzenim dalky, ale to mi neprijde moc komfortni.
×
×
  • Vytvořit nový...