Přejít na obsah

Dejv-Octa1.8T

Uživatel
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Dejv-Octa1.8T

  • Narozeniny 4.6.1991

Oznámení Dejv-Octa1.8T

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zdravim, mam vcelku problém s Octou. Začala mi "škrkat" zpátečka, šla přes zuby a špatně zařadit,i s jedničkou jsem měl problém ji tam dát. tak jsem koupil jinou převodouvku z novější Octy, nový spojkový set-ložisko, přítlačák, lamela a jednohmotej setrvačník. K tomu novější kulisu řazení a lanovody. Nalil novej olej, vlezlo se tam jen 1,5L. Je to dobře? Tak jsem doufal, že jak vyjedu z dílny, bude vše ok. Ale nebylo. Spojka klouže, Jede vcelku dobře, ale při větším sešlápnutí plynu klouže, zpátečka už jde zařadit normálně ale přes zuby jde stále, to stejné s jedničkou. Pořád špatně. Jediný rozdíl je v tom, že při vypnutém motoru jde vše řadit v pohodě. Spojka odvzdušněná je. Napadá někoho, v čem by mohla být ještě chyba, když jsem dá se říct skoro vše vyměnil? Už si nevím rady. Předem dík moc za odpovědi.
  2. Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně zapojení tuby do auta. Není to nic extra, jen pro vylepšení zvuku. Nemám s tím zkušenosti a tak nevím co kde zapojit. Za prvé, jaké kabely budu potřebovat? U tuby byly dodány nějaké kabely: 4m červený, 4m modrý signálový, 4m žlutý, tenký. Nic víc. Za druhé, které kabely kam zapojit. Mám Octavii I,tak kdyžtak ještě kde najdu průchodku do auta z motoru? Předem děkuji tomu, kdo si najde čas mi poradit Dejv
  3. Zdravim, chtel bych se zeptat. mam na octavii barvu bila candy, kod 1026. Je ekvivalent teto barvy i u RALu ?
  4. Tak si to tady pročítám a chtěl bych se zeptat. Sehnal jsem nový zimáky od kamoše celkem za facku, Continental ContiWinterContact TS830 195/65 R15 91H, máte snima někdo nějakou zkušenost?
  5. zdravím, mám takovej problémek. Při nastupovaní do auta, pomalé jízdě přes nerovnosti je slyšet ze zadní části vozu vrzání. Když jsem sundal kolo, zamlel lehce s nábojem kola tak, že to propružilo, ozývalo se to z tlumičů. Tak se chci zeptat, jsou už v háji, nebo se dají nějak mazat? Předem dík za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...