Přejít na obsah

rosticek25

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení rosticek25

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. chci se zeptat jestli se to už někdy někomu stalo případně řešil že nejdou otevřit 5 dveře na tlačítku pod spz to někdy jde někdy ne,na dálkovém ovládání zatim vžydcky.Dráty u kufru přerušeny nejsou mikro spínaš ok.máte někdo schéma zapojení mikrospínače abych případně to zkusil nějak proměřit děkuji
  2. vyřešeno zakoupením jiné hadičky na benzín a vše sem propojil a je klid
  3. chci se zeptat zda už někomu praskla taková hadíčka co je přímo u čerpadla v nádrži,případně jak a čím se to opravovalo??
  4. Má někdo zkušenosti s opravou palivové plastové trubičky na Roooster?Nějak mi praskla u rychlospojky u kolínka a nevim jak ji napojit aby bylo vše jak to má byt a kupovat celý potrubí asi nechci.Děkuji za zkušenosti
  5. čau,nemate někdo zkušenosti s odrušením altiku? děla to binec u CB stanice a leze to tam antenou a děla to určitě altik rromster 1,4 benzín,poradí někdo? dik
  6. jen bych se chtěl zeptat jaky draty se maji propojit aby svitily obě zadni mlhovky.diky
  7. ¨nějak sem tam neviděl nabýdku v e-shopu
  8. da se někde sehnat zamykání zpatečky na roomstera značky Construct
  9. někdo psal že oficiální umistění je po sedadlo řidiče tak nevim
  10. jde to umístit do rooomstera po sededlo ridice i bez prihrádky?
  11. byl to motorek u řidiče a ještě nějaky kabel v pruchodce u dveří
  12. tak mi přestalo fungovat okno u řidiče motorek je ok diagnostika nic nezjistila tak jedine ze by byla špatná elektronika u toho motorku je to možný případne konfortka?
  13. tak jsem celí alternátor rozebrala vše překontroloval a nikde sem nic nenasel,pak vše složil a a od té doby mam zatím klid a nic se už neprojevuju nevím čím to bylo ale už to bude asi rok a žádná závada se nevrátila a volnoběžku moje auto nemá.
  14. tak na testu rekli ze je to asi tepelna pojistka je to mozny a ze by nefungovalo ani jedno okno a ani klickem ovladani?
  15. čau,tak mi taky nefunguje stahování oken,zniceho nic se to stalo na diagnostice jsem nebyl a le nepetí tam jde tak předpokládám že mi tam něco odešlo,dá se sehnat motorek u řidiče někde na vrakáču a nebo je to lepší někde koupit za litr v obchodě neorigo?
×
×
  • Vytvořit nový...