Přejít na obsah

kewwin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kewwin

  1. docela investice kvůli jednomu zjištění né? teda pokud to nemáš do servisu,kde to jistě využiješ:-)
  2. Přesně jak píše Tonda-B Fabia 38mm a Octavia 41mm
  3. Tak konkrétně se jedná o Roomster 2007 předface 1.4 TDI 51kW,tu svorkovnici jsem píchnul do jediného volného místa nad spojkovým pedálem ale nebyl jsem si jistej,v tom návodu na výkresu je to XS3 jakoby na výšku tak mě to zmátlo když tady někdo psal že je nad plynem na stojáka.jde mi čistě o to kam u předfaceu zapojit tuhle svorkovnici od tempomatu
  4. já myslím,že nadpis téhle debaty je jasný Umistěni a vyměna komfortni jednotky Fabia ll a Roomster,ale i tak dík za info.
  5. tak že do které jednotky se zapojuje svorkovnice od tempomatu píšou pozice XS3 a ta je tedy nad brzdovým pedálem,nebo na stojáka nad plynem prosím o radu rychle!!
  6. Psali o tomto problému v jednom čísle světa motorů a je nutné komplet zrepasovat celou přední nápravu samotnýma kotoučema to 100% není, co si tak zhruba pamatuju tak se musejí vyměnit ložiska,náboje,silenbloky,čepy atd a pak by neměl být problém najet zase kolem 100tis km našel jsem odkaz během tohoto článku tak na to mrkněte taky mě to čeká:-( http://www.elit.cz/cz/novinky/art_960/vibrace-brzd-nemoc-vsech-octavii-i-mame-lek.aspx
  7. kewwin

    Vibrace

    já bych to viděl na dvouhmotu na spojce taky mi to dělá ale ne na trojku,dělá mi to na pětku z nízkých otáček.
  8. nezadal svůj status

  9. kewwin

    Zimní pneumatiky

    Já mám na autě Barum Polaris2 v licenci s Continental a opravdu velká spokojenost za příznivou cenu a Continentalky taky ok ale ty máš asi na výběr ty co jsi napsal že?
  10. Ahoj, taky jsem měl tenhle problém a řešil jsem ho asi týden než jsem na to přišel. normálně bych na ty bublinky vůbec nepřišel ale jel jsem jednou po dálnici a celkem jsem pospíchal tak že jsem TDičku dával docela za uši a v tom to začalo cukat až zhasnul motor,zajel jsem ke kraji a říkal si co to je?když jsem kouknul právě k palivovému filtru tak jsem viděl právě v té průhledné hadičce bubliny zkoušel jsem párkrát po nějaké době startovat až to chytlo tak jsem v klidu dojel domu a začal to řešit.Právě tady na fóru jsem se dočetl že to dělávají ty dva těsnící kroužky v palivovém filtru tak jsem si řekl koupím originál filtr v servisu (cena 800kč) a bude pokoj a ono houby dělalo to dál a schválně jsem vždycky koukal když jsem prudce přidal plyn jestli půjdou bublinky a šly a hodně.nakonec jsem našel závadu v nádrži,rozebral jsem komplet celou tu baňku na které je plovák a zjistil jsem že jak jsou ty výstupky na které se přicvaknou ty dvě hadičky modrá a černá tak že jsou zanesený jemnýma nečistotama byl tam nějaký chlup a prach a prostě různé nečistoty tak jsem to drátkem všechno vyčistil profouknul a od té doby je vše v pořádku a jak tady někdo už psal,bubliny jsou v pořádku tak to teda nejsou v pořádku protože i když přidáte plyn až na podlahu tak v té průhledné hadičce musí jít čistá nafta bez bublin. toť vše o mém problému který byl zdárně vyřešen
  11. Zdar hoši, tak jsem se konečně dostak k tomu abych zapojil tu novou Alpinu 103BT vytlumil jsem dveře a dal nové repro od Magnat a jsem fakt unešenej jak to hraje oproti původním reprákům co tam byly a neupraveným dveřím.ty dveře udělat zabere trochu času ale stojí to fakt za to pokud někdo váhá nebo se k tomu nemůže nějak dokopat tak opravdu výsledek je hodně znát nevěřil jsem jaký to bude rozdíl.
  12. kewwin

    Nový motor 1.6TDi

    jj myslím že je to určitě lepší volba ale tyhle malooběmy bych viděl spíše ve fabii ta 1.2TSI má začínat na 77kW a co jsem slyšel tak chtěj všechny benzínovky dělat standartně s turbem kvůli emisím atd.
  13. kewwin

    Nový motor 1.6TDi

    No a 1.2TSI se má dávat do Yetiho to jsem na to zvědavej.
  14. kewwin

    Nový motor 1.6TDi

    ty budeš nejspíš fanda benzíňáků co?
  15. Já jsem byl celkem uchylnej na Sony ty rádia jsou fakt na pohled hezká ale zvuk je o ničem,měl jsem Pioneera americkou verzi kde nešli sudá čísla a nemělo to RDS jinakrádio za 20tis. ale prodal jsem ho kvůli těm sudým číslům protože u nás plno stanic končí právě sudými čísly a právě koupil jsem si opět Sonku a když jsem jí pustil tak jsem litoval toho Pioneera že jsem prodal myslím po zvukové stránce tak že já osobně bych už do Sony nešel nevím jak jsou na to třeba ty jó drahý verze ale Pioneer nebo Alpine to je jiná káva.a na těch Alpinách jsou minimálně dvě né li více barevných podsvícení a zelená je tam 100%.já preferuju zase modrou mám Koktu podsvícenou ala Golf.
  16. Zdar, objednal jsem si Alpine CDE-103bt co na to říkáte je to dobrá volba,pročetl jsem o tom rádiu spoustu článků a jeví se mi jako podařený kousek má dost funkcí a celkem zajímavá cena 5300kč sice jsem měl kdysi Peoneera který hrál taky super ale slyšel jsem na Alpinu samou chválu od více lidí tak jsem to risknul teď mám v autě Sony a hudba nic moc sice spracování a na pohled hezké rádio ale přece jen jde v první řadě o poslech než o koukání se na hezké rádio.a ještě jsem se chtěl zeptat kdo vůbec Alpinu vyrábí jsou to Japonci? Díky za rady a pokud máte někdo s tímto typem Alpiny co jsem psal výše skušenosti tak sem s nimi. čus mějte se.
  17. jj to já sem běžně píšu aby se lidi bavili né teď vážně koukám že jsem se unáhlil a měl jsem se na to vykašlat zbytečně vyhozené peníze ale to je už jedno pošlu to dál do světa a bude dík za upozornění.
  18. zatím to mám v původním stavu nejdřív to budu muset rozdělat a mrknout jestli je to na kominíka nebo ne ale když jsem viděl ty fotky tak to určo nebudu mít jiné než ostatní motor má už 8.25 krát objetou zeměkouli tak že to bude asi dost zanesené no a když tu čtu samá negativa na to co tam chci dát tak se na to asi vykašlu.
  19. já mám sonku a opravdu zvuk nic moc bral jsem ji kvůli tomu že má na předním panelu vstup USB což mě dost vyhovuje už CDčka ani nevozím a taky cena byla rozhodující.Před tím jsem měl Pioneera a to se se Sonkou nedá absolutně srovnat ten Pioneer hrál prostě libově asi do něj zase půjdu i za cenu toho že je podstatně dražší.
  20. já je mám taky,sice fungujou ale nemají tu funkci která těsně před uplným vyklopením dveří zpomalí právě to vyklopení prostě jdou pořád stejnou rychlostí až na doraz a kolikrát jsem si říkal,že se mi jednou ty pístnice vyrvou z těch kloubků a proto jsem si radši sehnal originál kde to nemusím hlídat prostě před koncem zpomalej a dojížděj v klidu,ty z aukra už nechci.
  21. jeden kousek to má na autě a ok můžu tam dát pro jistotu dvě objímky aby to jo drželo myslím že to bude ok
  22. Zdarec, taky uvažuju že dám na své TDIčko rouru ale kámoš mi říkal má (RS Fabku s pěkným zvukem) že není dobré dát kat pryč a táhnout to už od turba že prý jde po čase turbo srát tím že tam nemá žádný odpor a taky si myslím že to ztratí i trochu výkon a zároveň i spotřeba půjde nahoru. nevím co dělat a za sportovní výfuk originál na TDI se mi nechce dávat ty hříšné prachy tak kdo s tím má nějaké zkušenosti,tak sem s nimi dík mějte se.
  23. taky se chystám to celé vyčistit,zaslepit a vrazím tam místo celého toho dílu díl chromovaný viz. orázek na kterém je ještě výstup na připojení budíku který ukazuje tlak turba ale to nepotřebuju tak že příjde taky zaslepit sehnal jsem to za 8 stovek ale našel jsem firmu která to normálně dělá ale ještě upravujou řj no ale ta cena je úplně někde jinde nejsem si jistý ale myslím že ta celá sranda u nich výjde na necelé 4tisíce.
  24. kewwin

    kopani spojky

    tak schválně to není určitě ale je to normální že to klepe do pedálu TDIčka to dělaj
×
×
  • Vytvořit nový...