Přejít na obsah

sixty-nine

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení sixty-nine

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Asi nikdo nemáte nějakej výkres nebo fotku toho čudlíku? Konkrétně u Fabie. Chtěl bych si vyrobit vlastní a nechce se mi to rozebírat předem...
  2. Dobrý den, nevím jestli to sem tak úplně patří...ale potřeboval bych radu. Měnil jsem na autě chladič, protože z něj tekla voda. Mezi chladičem a hadicí, je ještě plastový "mezikus". Na spodním je navíc výpustní ventil na chladící kapalinu. Když jsem vše nasadil zpátky, voda kolem tohoto mezikusu teče. V tomto mezikusu je gumový těsnící kroužek. Mám za to, že jeho výměna postačí k utěsnění. Dá se někde sehnat pouze tento kroužek nebo budu muset koupit celý ten plastový kus s výpustím ventilem? Případně kdyby jste někdo vědět jaký má ten kroužek rozměry? Děkuji mnohokrát.
  3. Zdravíčko. Chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s výměnou chladiče na Fábce. Hlavně mi jde o uchycení větráku k chladiči. Předem děkuji za Vaše rady a zkušenosti.
  4. Tak vyměněno. Díky moc za radu, ale nakonec jsem tu otravoval zbytečně a našel to sám. Ale i tak děkuji za ochotu. Krapet oleje mi nevychcalo. Dělal jsem to najednou s výměnou oleje a olejového fitru, takže jsem měl olej vypuštěný. Jinak od tý doby kontrolka na palubce nebliká, tak to snad bylo tím. Ta matka toho čidla byla krapet narezlá a konektor byl celý od oleje, takže čidlo mohlo být, jako takové, v pořádku, jen tam třeba nebyl díky oleji kontak. Každopádně jsem to vyměnil a zatím je to OKi.
  5. Dobrý den. Mám nově Škodu Fabii 1.4MPI, na svých dřívějších vozech jsem si všechny opravy dělal sám. Proto i následující opravu chci udělat svépomocí. Chci vyměnit čidlo tlaku oleje a chci se zeptat, kde to čidlo najdu a kolik stojí nové. Děkuji předem za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...