Přejít na obsah

Andreeee

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Andreeee

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ekkar_z_Bastlírny, díky vyzkouším
  2. Zdravím, chtěl bych pořádat o radu. Když vyndám z Felicie 1.3 MPI r.vv 1997 akumulátor na dobíjení a zapojím ho zpátky do obvodu, většinou na první otočení klíčkem nenastartuju. Ve strartéru to jenom cvakne, asi pastorek, ale víc nic. Potom už většnou další otočení klíčkem způsobí to, že ho stačí otočit do polohy před nastartováním a začnou problikovat kontrolky a cvaká asi spínací relé ve skříňce. Pomůže až několikanásovné odpojení a zapojení kumulátoru, na několikátý pokus. Jak ale už nastartuju, ujedu pár kilometrů, tak už startuji na poprvé, dokud opět neodpojím akumulátor. Žlutý tenký vodič ke startéru jsem měnil, měl by bát v pořádku. Mám podezření přímo va startér a chtěl bych ho zkusit vyměnit. Akumulátor jinak dobíjím pravidlelně, protože mi odebízá proud zřejmě rádio, které mám v plánu taky prověřit a ošetřit, aby k tomu nedocházelo, porotože jinka nabíjím co druhý týden. Něměl byste někdo tip na to, co může způsobovat ty problémy se startovánímm jeslti je to opravdu na nový startér? Díky za rady, Ondra.
  3. Jo, sorry, melu nesmylsly. Ale schéma jsem už snad celkově pochopil. Díky
  4. Už to vidím, dal jsem ten spínač ještě před ten volantový přepínač. Takže by nebyly přídavné délkové v sérii, máš pravdu. Ještě jednou ti díky za pomoc.
  5. -> Ekkar_z_Bastlírny: Načrtl jsem si schéma zapojení tech světel, můžu se zeptat, jestli to mám dobře?
  6. Prostě ten co vede k relátku , já to zjistím:) Díky
  7. ->Díky za vyčerpávající a podrobný popis Ekkar_z_Bastlírny o přivedení proudu přímo od žárovky světla jsem už taky četl a nezdá se mi to jako vhodné řešení. Způsob zapojení, který popisuješ se mi líbí, něměl by stím snad být problém. Spínač dám nějaký malý, nenápadný asi někde pod volant. K tomu kabelu 12 V od přepínače. Jsou tu čtyři barvy. Šedá, bílá, žlutá, modrá. Nebude to ten šedý? Vypadá to, že jde do relé na vývod 30. Vývody ovládací cívky relátka budou asi 86 nebo 85. Ještě jednou díky.
  8. Pěkný den přeju, rád bych se chtěl zeptat, a požádat o radu ohledně přídavných dálkových světel na Felicii. Jde mi o správné zapojení. Mám v plánu dát světla na zvláštní vypínač, vlastní relé i pojistky. Prošel jsem si nějaké fóra na jiných webech, ale nic moc jsem nenašl a když, tak si nejsem jistej, jestli je to správně. Pokud byste mohl někdo načrtnou schémátko zapojení těch přídavných světel, budu moc rád. Díky za pomoc, zatím ahoj Ondra.
×
×
  • Vytvořit nový...