Přejít na obsah

Karel Hromádko

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Karel Hromádko

  1. Ahoj,mám takovou otázku.Neodpočítavaj se my km do výměny oleje ale rovnou se mi oběví nápis servis.Dá se to nák nastavit?Octavia Combi r.v. 2002 2.0/85kW AZJ
  2. Mužeš mi prosím poslat odkaz?
  3. Zdravim,mam octavii 2.0 85kw typ motoru AZJ.Mam velký broblém sehnat schéma vyfuku na tento typ.Všude je s dvouma svodama od paroží a já mam jen jeden.Tedy vlastně nikde nepíšou typ motoru AZJ.Pokud má někdo stejnej typ auta,prosím napište děkuji.
  4. Díky všem za odpovědi,měli ste pravdu byl to špatný kontakt na brzdovim spínači
  5. Zdravim nevíte někdo co přesně znamená kontrolka EPC,rosvítila se mi ale jinak auto jede normálně.taky mi svití kontrolka na emise ale to je kazdou chvíly.Je to octavia 2.0 85kw benzín
  6. Tak koukám,že nikdo asi neví co stim a pak,že se tu dozvim vše.
  7. Octavia Combi 2.0/85kW AZJ +LPG

  8. Zravim,mam problem s vytvoření novim kodem READINESS přes vag.Ikyš sem splnil všechny teploty k vytvoření nového kodu,tak v zakladnim nastavení mi nic nefungovalo.V 1 kroku kdy se má zobrazit v posledních dvou polích volnoběch a ADP OK se nic nezobrazilo a v 2 kroku se sice oběvil v poslednim poli TEST ZAPNUT ale po chvilce se tam oběvilo ZRUŠIT místo SYSTEM OK.Už se to někomu stalo nebo pokud by někdo byl z okolí Prahy-Západ který by byl ochotnej mi to udělat,mužem se domluvit.Jinak nevim.
  9. Vymazat jí de ale po krátké době se oběví chyba znova.Labsondy sou zapojený a podle vagu v pořádku ale napadlo mě skontrolovat Readiness který udává kod: 0000 1001 coš je špatně,měli by tam být samé nuli.Takže bych měl vytvořit nový a mělo by to bejt v pořádku,doufám.
  10. Zdravim všechny a prosím o radu.Mám octavii 2.0 85kw typ motoru AZJ a nedávno sem kontroloval chyby přes vag a v jednotce morotu se ukázala chyba Řídicí jednotka O6A 906 032 LC 19667 Unknown Error Code,P3211-35-00--,Readiness:0000 1001.Nemáte někdo takovou skušenost?Ještě mě napadlo,že se to ukazuje od té doby co mi vyměnili špatný vlnovec na výfuku.
×
×
  • Vytvořit nový...