Přejít na obsah

Jongens

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jongens

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. taky bych řekl že tam nebude ten kroužek jentak ze srandy jinak díky za tip s tim čepem
  2. jinak jak jste tu psali vyřešit to podložkama, tak to jsem chtěl, jenomže podložky 5mm a 10mm dějak jenom bez středícího kroužku,takže by mi ten středící kroužek přes tu podložku nedošáhl až do kola... a právě nevim jestli to může bejt, spousta lidí mi řiká,že ten středící kroužek je tam důležitej a pak jsem zase párkrát slyšel že je to jedno, že měl třeba borec díru na kole 52 a středící 50 a jezdil s tim v pohodě, tak mám teď dilema jestli to mám risknout nebo ne... protože kdybych tam dal podložku15mm která už má ten stř. kroužek tak by mi zase kolo škrtalo o lem a vytahovačku na lemy bohužel nemám ani nevim kde bych jí sehnal...
  3. Taky si myslim že by to mohl být i ten čep, nebo něco podobného. Ale teď teda nevim kde se ten čep nachází...jinak mám ještě kámoše co má felcku tak mu je tam zkusim nazout a uvidim jak to u něj bude, třeba budu mít hnutou nápravu nebo něco. Když tam mám plecháče, tak na jedný straně je hrana gumy od tlumiče 22cm a na druhý 21... jinak mám dotaz, poberou disky 5,5J gumu 185/50 a 185/60 ??
  4. Mokrosek20, jaký měli ty kola ET a J ? jinak kolik tam máš teď po tý výměně cm mezi kolem a pružinou?
  5. a taky ti to dělalo jenom na levý straně, nebo na obou? a co silentbloky ? taky jsi měnil ?
  6. zdravim lidi, hodil jsem na feldu kola r15 s gumama 195/50 et42, ale na zadní nápravě mám problém, mezi pravym kolem a pružinou je mezera tak 1,5 cm a na levý straně se mi kolo opírá o pružinu, nevíte co s tim? jinak auto sedí na obou stranách stejně vysoko,takže pružinu jsem vyloučil.. a podložky nemůžu sehnat 5mm nebo 10mm aby meli středící kroužek, a 15mm už by bylo moc protože by to kolo pak škrtalo zase o lem..
  7. Jongens

    Felicia 1.3 MPI

    tak tohle je moje felinka ;)
×
×
  • Vytvořit nový...