Přejít na obsah

mekyss

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mekyss

  1. Mělo by se dát zjistit jestli kroužky těsní, něž by se pustilo do opravy?Je to tak ?
  2. Nevíš za kolik by vyšla oprava kdybych si nechal vyměnit pístní kroužky?
  3. Mam přes sto tisíc nalítáno.Bohužel jsem včera dolil olej něco přes půl litru a ujeto 5tkm .Myslíš že by gufera nepomohli? Překroužkovat myslíš tím pístní kroužky,a máš s tím zkušenosti?
  4. Díky, doleji olej a budu pozorovat úbytek oleje. Nevadí, že mam jinou značku oleje, ale stejný typ? Bohužel co mi dolívali v bazaru nemám. Máte někdo zkušenosti s opravou tohoto typu, jestli bude stačit výměna gufer a těsnění, nebo i případně pístních kroužků? A na kolik by případná oprava vyšla, výměna gufer a těsnění? Nechce se mi donekonečna dolívat olej. Mohl bych to zkusit ještě reklamovat, jako zapříčinění vysokými tlaky ve válcích. Jen mi je divný že to neudělali při repasu?
  5. Dobrý den, chci se zeptat a nechat si poradit. Koupil jsem bohužel Fabii v bazaru s tím, že jsem si koupil spolehlivé auto. Hned pár dní na to mi odešla cívka, v servise mi změřili malé tlaky ve válcích.Po reklamaci v příslušným bazaru mi udělali repas hlavy, výměna podpálených ventilů, šoupátek a vše okolo. Když jsem si jel po týdnu pro opravené auto upozornil mi chlap bazaru ať kontroluji stav oleje. Uplynuly tři měsíce (najeto cca.5000 km) a zdálo se mi podle zvuku jako by motor šel na sucho. Po změření jsem nenaměřil žádný olej na rysce. Ale v průběhu doby měření bylo vše ok až teď poslední dobou jsem si všimnul problému. Nevíte někdo kde by mohl být zakopaný pes? Můžu zkusit dolít stejný typ oleje 10w40 jiné značky a pozorovat únik oleje ? Všem moc děkuji za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...