Přejít na obsah

MichelS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení MichelS

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Děkuji moc za odpověď, Bohužel nic takového ta moje holka nemá. Udělám to podle doporučených rad. Díky moc. Hezký den!
  2. Dobrý den Škodáci, Mám Octaviu 1,9 SDI 50KW RV. +- 2000 Asi po faceliftu (Sedan) edice Classic (Takže osekaná o co se dá) Nemá BAS, ani Klimatizaci. Prosím Vás, dá se tam nějak do-připojit čidlo na teplotu? Že by se pak ukazovalo na palubce? nebo můj počítač na to ani není dělaný? děkuji Vám velice!!! Hezký den
  3. Zdravím Vás Škodáci. Problém vyřešila kompletní výměna palubního počítače, ani se neptejte kolik to stálo. Tak abyste věděli.
  4. Dobrý den Škodáci, Mám problém na Octávce OCTAVIA (1U2) 1,9 SDI (RV 2000) s tachometrem. Dělá to pouze tachometr. Jinak všechny další budíky ukazují vše dobře (Počet ujetých KM, Otáčkoměr). Problém je v tom, že tachometr ukazuje jednou víc (I o 20KM) a někdy míň. Když mi to (Neoficiální) mechanik opraví tak nastartuje, vypne motor a ručička spadne pod ukazatel nuly. Nevíte co by to mohlo být, nebo nemohl by se na to někdo z Vás mrknout? Brno a okolí. Děkuji Vám velice!
  5. Ahoj Škodáci, taky bych prosil někoho s VAG. Mám Octaviu rv 2002 1,9 SDI. byla v perfektnim stavu a kamos ji rozdelal palubovku. od te doby se zblaznil tachometr a ukazuje mene nez opravdu jedu (Asi o 8km vic) coz je dost smutne a porad sviti airbag. Na forech jsem nasel, ze se musi vymazat chyby a ze se to pak spravi. Je tu nekdo kdo toto umi? Samozrejme zaplatim, to neni problem. Nicmene bych potreboval nekoho kdo tomu opravdu rozumi ;-) Brno Dekuji Vam velice.
×
×
  • Vytvořit nový...