Přejít na obsah

stumi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení stumi

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Mám taky deaktivovany Start/Stop a tahle hlaska s tím souvisí. Je to v pořádku. Nic neřeš. [emoji106][emoji6]
  2. Takže to byla jen ta převodka? Já pojedu příští týden. Bylo mi řečeno, ze to muže byt i spoustu jiných věcí.
  3. Lupe to jak na levou, tak na pravou stranu. Není to nahodile. Včera jsem byl ve škodovce a objednal se, ale mám z toho smíšený pocit, ze si s tím nebudou vědět rady. Dokonce jsem jim i ukazoval ten dokument ze škody, ze to bude prevodka řízení tak uvidíme.
  4. Ahoj mám ten samy problém O3 2.0 110kw, 135 tis. 2014. Jel jsem na vylet a při parkování do rady mezi auta bylo slyšet křupání někde ze spodu jak jsem točil volantem, jak na levou, tak na pravou stranu. I manzelka to slyšela a to už je co říct. Zatím to neřeším, uvidím zase příště.
  5. stumi

    Převodovka DSG

    Ahoj, změnu žádnou nepozoruji, připadne mi to stejné jako před výměnou, ale mám dobrý pocit, že to mám vyměněné. S jinou DSG jsem neměl možnost se svézt, takže určitě všechno funguje tak jak má. A jak všichni tady píší DSG je návyková.
  6. stumi

    Převodovka DSG

    Zdar všem, jsem tu nový, ale chtěl jsem jen přidat malinký postřeh se svou Oktávkou 1.9 TDI,77 kw.DSG, r.v. 2008, 150 tis.km. Koupili jsme ji jako dovoz z IT, komplet serviska atd., celý život jezdím s manuálem, takže DSG byla pro mě tajemství a zároveň velká výzva. Již při zkušební jízdě jsem se do ní zamiloval nechal jsem si přes autorizovaný servis vyjet servisní historii a hle kupodivu to funguje i v Itálii, takže jsem věděl, kdy, kde co a jak se měnilo. Nicméně po přečtení fóra zde, jsem chtěl mít svůj klid a rozhodl jsem převodovce věnovat nový olej a filtr i když podle servisky byl měněn ve 120 tis. Převodovka žádnými neduhy netrpí, aspoň jsem žádné nezaznamenal a pro svůj klid chci mít ve svém autě všechny náplně vyměněné, protože jak se říká nikdy nikomu nevěř. Tak jsem, kde na severní Moravě mi olej v převodovce vymění, jelikož jsem z Bruntálu - všichni znáte ze seriálu Comeback, tak jsem navštívil místní Autocolordesign, ale při objednávání, kdy se domlouvali komu to přidělit a zda ten či onen to už někdy dělal, jsem z toho vycouval. Kontaktoval jsem opraváře z Ostravy, kteří přímo dělají aut.převodovky, ale někde jsem se dostal na částku až 7 tis...tak jsem to taky zavrhl. Dostal jsem kontakt a dobré doporučení na Auto Hégr ve Šternberku, kde mi bylo sděleno, že olej vč. filtru a práce i s DPH 3900 Kč. takže jsem neváhal, dnes přistavil auto a během hodinky a půl bylo vše uděláno a ještě jsem chtěl aktivovat denní svícení, za které bych si musel jinde připlatit. Takže suma sumárum jsem tam nechal 4046 Kč. Rychlost, spokojenost, ochota. Tímto můj malý příspěvek do fóra....zatím ahoj
×
×
  • Vytvořit nový...