Přejít na obsah

Jenda16

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jenda16

  1. dalkovy central je v pohode... neni mozne, ze jsem tim strihnutim odpalil nejakou pojistku?
  2. Zdravím pánové, mám problémek s autorádiem KENWOOD KDC-BT31U. Neví náhodou někdo k čemu je konektor viz obrázek? Abych objasnil situaci, tenhle kabel byl volne stočený pod středovým panele a pořád mi vypadával pod nohy a zavazel při odkládání věcí. Protože nebyl do ničeho zapojený a nedávno mi montovali nové rádio, měl jsem za to, že tenhle kabel zůstal po starém rádiu a tedy je k ničemu. Nenapadlo mě nic jiného než ho zkrátit, abych ho mohl zastrčit pod palubku. Jenže po tomhle osudném střihnutí mi přestalo hrát rádio, resp. zdá se, že rádio jede, ale nejde zvuk do repráků... Poradí někdo k čemu ten kabel byl a hlavně jak tenhle fail opravit? Díky! Btw.: Než se do mě pustíte, vím, že je to moje chyba a do budoucna už kabel asi nepřestřihnu, i když nikam nepovede... Update: Kabel zřejmě nemá s poruchou nic společného, rádio chvílemi opět hraje... Ale jen jak se mu chce, někdy mu chvíli trvá, než začne hrát, někdy vůbec a až při jízdě se rozehraje. Nemá někdo tip čím by to mohlo být způsobeno?
  3. zdravim, dneska se mi taky objevilo to cvakani v palubce, jakym zpusoben se daji vycistit ty kontakty na pacce u volantu?
  4. Zdravim vsechny, nedavno jsem koupil Octavii I s rádiem VW Alpha (viz. foto). Nemel by nekdo navod k obsluze? Nebo alespon tip jak manualne naladit frekvenci? Predem moc diky za odpoved. Honza
×
×
  • Vytvořit nový...