Přejít na obsah

BigSam72

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení BigSam72

Nováček

Nováček (1/14)

-1

Popularita

  1. Je to divne, teoreticky by melo fungovat proste seslapnout brzdu a zmacknout start, protoze predpokladam ze ridici jednotka vi jaka je venkovni teplota a uzpusobi tomu delku zhaveni ( nejsem zadnej automotive specialista ) jenom proste vzhledem k mnozstvi ptakovinek co se do auta cpou mi tohle prijde jako trivialni zalezitost. Sice taky nejdrive mackam start bez seslapnute brzdy ale moje motviace je jina, jenom abych nezapomel vypnout start/stop system.
  2. Mam podobny postup, ani ne kvuli startovani ale .. 1.bez seslapnute brzdy zapnu 2.vypnu start/stop 3.seslapnu brzdu nastartuji a jedu ..
  3. BigSam72

    Dodací lhůta

    Ok aby to nebylo uplne placnuti do vody napisu, objednano mam v pulce 05/2017 dodavka ? Takze jsem skepticky k terminu v radu 4 mesicu. Na druhou stranu nutno rici, nepatrim k lidem kteri by kazde 2 dny volali dealera kdy auto bude. Mozna by bylo zajimave zalozit v ramci vlankna sdilenej sheet kam by lidi zapsali ( dobrovolne ). Objednavka, Slibeny termin, skutecne dodani a videlo by se :-). Kdyz uz toho neni schopna sama automobilka. Vedl jsem tu diskuzi s clovekem ktery nepochopil co chci. Chapu ze zplanovat vyrobu neni trivialni problem ovsem pokud firma ma takovy system, tak udelat nad daty z tohoto systemu jednoduchou webovou stranku kde si sam zakaznik na zaklade "identifikatoru" je schopny overit jestli je auto zaplanovano do vyroby a na kdy. Nemusel by otravovat dealera atd ... Sveho casu jsem si psal se sazka.cz proboha proc kdyz daji do ruky cloveku sazenku proc nevyrobi soft, ktery po zadani identifikatoru rekne "vyhrals/nevyhrals a castku", existovala metoda na webu preklikat N x 6 cisel a ono to vyhodnotilo sazenku ( uzasne ). Onehda, take "specialista" tvrdil ze to nejde protoze ochrana dat, slozitost bla bla bla ... a ubehlo cca 6let a da se sazet online .. Kdyz nad tim premyslim, SA ma dneska mozna nekolik aplikaci na andorid ( ovladani auta, atd. ) tak proc do jedne z nich nepridat funkcionalitu jeste "pred dodavkou vozu" v podobe toho co jsem psal vyse. Proste sluzba zakaznikovi navic.
  4. BigSam72

    Dodací lhůta

    Nechci byt kverulant ale imho te lehce lakuji a mar/2018 to nebude ani omylem i kdyz ... treba te prijemne prekvapi ..
  5. BigSam72

    Dodací lhůta

    Tak tady to vypadá, že se někomu asi citelně prodlouží čekací lhůta na dodání auta, jen doufam že to nebyl ten můj ;-) Dneska při přepravě dětiček do školy jsem natočil tohle => Nehoda při přepravě nových aut
  6. BigSam72

    Dodací lhůta

    https://byznys.ihned.cz/c1-65873800-kodiaqum-chybi-zadni-sedadla-dodavatel-skody-auto-nema-lidi-a-nestiha-vyrabet
  7. http://www.autoforum.cz/technika/proc-trivalec-nemuze-byt-opravdu-dobry-motor-tady-jsou-duvody/
  8. Ja to neresim z pohledu vykonu, ja to resim z pohledu zivotnosti takoveho motoru. Jsem zvedavy az budou s timto zazrakem realne zkusenosti kolik ten motor realne vydrzi.
  9. No vzhledem k tomu ze ten motor v realu nedava NOx protoze z podstaty, a budou se predelavat metodologie mereni emisi tak bych cekal ze se to proste zase vrati k "normalu" a proste budou 4 valce. Otazkou zustava jak ten proces "navratu do reality" bude rychly ..
  10. Zdravím, plánuje škodovka v dohledné době nahradit ten 3hrnkovej rádobymotor něčím normálním ? Přiznám se že jsem spokojeným uživatelem několika vozů škoda, OI 1.8T/20ventil, pak Superb II a přemjšlel jsem že ženě koupím za dosluhující mazdu 6 fóbii ale prostě s tím motorem 1.0TSI je to promě stopka. Takže si říkám jestli počkám tak maximálně rok a nebo se poohlédnu jinde. Máte někdo nějaké info ?
×
×
  • Vytvořit nový...