Přejít na obsah

choseph

Uživatel
  • Počet příspěvků

    70
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem choseph

  1. Chtěl bych se zeptat ,kde opravdu dobře předělají moji O I na plyn a na co si dát u toho pozor? Děkuji
  2. Zdar chlapi, kdyby někdo uměl vyměnit podsvícení v Octávce 1 a je kolem Ostravy ať se mi ozve ,tel. 605802198, díky.
  3. choseph

    Alu kola

    Taky sem něco přidám!
  4. To musiš zavolat p. Jandovi z Cimbu a zeptat se ho jestli ho už vůbec má!
  5. 1700, přijel o hodinu později. Tak slevil. Férovej chlap, můžu fakt doporučit.
  6. Zdárek chlapi, tak už to mám za sebou. Sešel jsem se s p. Jandou (cimbu) a přehrál mi ten soft. Musím říct,že se to vyplatí, před týdnem jsem dobře koupil 17´ kola 235 rozměr a myslel jsem ,že jedu s hovnem , rval jsem skoro všechno na 3 na 4 kvalt ve 120 a 5 jen na dálnici -maras. Tak jsem tady pročetl ten román a napsal jsem na Cimbu mejla, rychlá odpoveď a zrovna dneska se pohyboval na sev. Moravě, tak jsem jsem neváhal a valil do Rýmařova . 80 km dlouhá cesta z Ostravy ,spotřeba 7,2. Kopce nahoru dolů, p. Janda přehrál soft. a valil jsem zpátky,spotřeba 6,2, auto na 5 táhlo jak cestou tam na 4 . Jsem fakt max. spokojen. Neříkám ,že to má nějaké koně navíc, ale prostě jsem konečně na těch 235mm jel a to pořád kolem 100km/h. Prostě mi to přijde ,že to rvete jak před tím ,ale ta spotřeba klesá nebo nestoupá tak rychle. To jen moje čerstvé postřehy.
  7. choseph

    Křídlo

    Moc dík, email: choseph@email.cz
  8. choseph

    Křídlo

    Ne, taky to nechci jen lepit,jsou tam díry, tak proč tam nedát šroubky. Zatím díky stíhačko.
  9. choseph

    Křídlo

    Hojte, máte někdo nějaké fígle jak namontovat zadní křídlo rs? Děkuji.
  10. choseph

    Sedadla

    Četl si pozorně o jakou výměnu se jedná? Opravdu v tom není problém? Normálně to pasuje? Nemáš foto?
  11. choseph

    Sedadla

    Taky bych řekl, ale kdyby to někdo uměl tak ho beru všemi 10!
  12. choseph

    Sedadla

    Zadní sedadla půjdou bez problémů vyměnit?
  13. choseph

    Kdo co dělá

    Taky bych Vás nechtěl potkat v práci. Možná jedině když byste chtěli něco upravit,nebo milenkám udělat radost! Můj druhý domov!!!!
  14. Na p řední prdím ,myslím ,že jakékoliv zadní kotouče budou brzdit lépe než bubny. Díky všem!!!
  15. Čaute, chtěl bych se zeptat , když mám O1 1,6i/75kw a chtěl by zadní kotoučovou nápravu, musím se dívat při shánění jen na konkrétní typ? (1,6i) Nebo mi tam bude pasovat více typů např. jiné motorizace nebo golf atd. Děkuji!
  16. Novinka na trhu!!! Dovoz Německo !!! Zvýšení výkonu o 5-45HP pomocí chip rezistoru Jednoduchá a rychlá montáž Zaručuje: * Zvýšení výkonu o 5-45HP * * Zvýšení kroutíciho momentu * * Zvýšení maximální rychlosti automobilu * * 100% Bezpečnost produktu - nepoškozuje motor Funguje na všechny benzínové automobily s elektronickým vstřikováním (bez turba) !!! UPEVNĚNÍ RESISTORU ZABERE MÉNĚ NEŽ 5 MINUT PO NALEZENÍ NEZBYTNÉ ČÁSTI PRO ZAPOJENÍ. POKUD SE SETKÁTE S POTÍŽEMI A NEBUDETE MOCI NAJÍT IAT SENSOR, NAHLÉDNĚTE DO MANUÁLU OD VOZIDLA DODANÝ RESISTOR MÁ BÝT NAPOJEN KE KONEKTORU VÁHY VZDUCHU (IAT SENSOR), KTERÝ JE SPOJEN S POČÍTAČEM (ECU).ECU ODPOVÍ TÍM, ŽE ZMĚNÍ NAČASOVÁNÍ ZAPÁLENÍ A VÝSLEDEK JE PODPORA VÝKONU http://www.aukro.cz/item353080845_zvyseni_..._vyprodej_.html
  17. Šel jsem do michelin A3, zatím se to jeví super!
  18. hoši,pěkně se to tu zvrhlo,ale nevím jestli k lepšímu. :(
  19. Já mám něco takovýho na 1,6/74kW teď už víc kW a výraznej rozdíl moc nepociťuju, jen je slyšet víc zvuk sání a díky tomu že je ten filtr propustnější, tak to jede lehčejc. A je to dalo by se říct domácí výroba... A není to dodělaný, chci tam ještě udělat odstínění od motoru, aby to nesálo teplej vzduch, tak tam někde dám přívod studenýho z nárazníku a z duralovýho nebo nerezovýho plechu příčku... A cenovka za filtr byla cca 1650,- ale to je nákupka, jinak je dražší a je to KN Je to starší fotka, tak nechci číst že mám motor v pěkný špíně! a to jsi k tomu potřeboval jen ten filtr? a buď rád ,že nevidíš můj motor. Ještě se tam musela udělat z hliníku ta příruba, ale pro mě jako strojaře to nebyl problém... Takže jestli máš nějakýho schopnýho strojaře, tak ti to udělá bez problémů a potom už jen dořešit nějaký to uchycení toho celýho filtru s tou přírubou. takže myslíš ,že celou tu sadu kupovat je blbost? Nevím jakou sadu myslíš, jde taky o to jak se potom uchytí váha vzduchu, jinak je samozřejmě pěkný když tam máš ze slabýho nerezu roury na sání, gumový kolena... Ale mě to pro funkci přijde zbytečný... já vím většinou jde jenom o design,ale váha vzduchu atd. mi fakt nic neříká,viděl jsem to komplet i s tím chlazením přímo od masky,ale to už stálo přes 10litrů.Uvidím co mi s tím mechanici vymyslí,to kn bude asi nej,ne? KN, Green a podobný značky. 10 litrů??? tak to bych za to nedal ani náhodou. Váhu máš právě na tom sání co bys patrně nahradil těma rourama, dělaj se i mezikusy pro ni, ale fakt mi to připadá zbytečný. Navíc jestli neplánuješ nějaký další úpravy, čip, výfuk, tak bych možná dal jen vložku do airboxu. myslíš ,že by to výfuk nemusel unést? On to unese, ale tak pro další zvýšení výkonu je docela dobrý dát poslední díl nějakej odladěnej na danou motorizaci, třeba remus. dík za vyčerpávající info,dík
  20. Já mám něco takovýho na 1,6/74kW teď už víc kW a výraznej rozdíl moc nepociťuju, jen je slyšet víc zvuk sání a díky tomu že je ten filtr propustnější, tak to jede lehčejc. A je to dalo by se říct domácí výroba... A není to dodělaný, chci tam ještě udělat odstínění od motoru, aby to nesálo teplej vzduch, tak tam někde dám přívod studenýho z nárazníku a z duralovýho nebo nerezovýho plechu příčku... A cenovka za filtr byla cca 1650,- ale to je nákupka, jinak je dražší a je to KN Je to starší fotka, tak nechci číst že mám motor v pěkný špíně! a to jsi k tomu potřeboval jen ten filtr? a buď rád ,že nevidíš můj motor. Ještě se tam musela udělat z hliníku ta příruba, ale pro mě jako strojaře to nebyl problém... Takže jestli máš nějakýho schopnýho strojaře, tak ti to udělá bez problémů a potom už jen dořešit nějaký to uchycení toho celýho filtru s tou přírubou. takže myslíš ,že celou tu sadu kupovat je blbost? Nevím jakou sadu myslíš, jde taky o to jak se potom uchytí váha vzduchu, jinak je samozřejmě pěkný když tam máš ze slabýho nerezu roury na sání, gumový kolena... Ale mě to pro funkci přijde zbytečný... já vím většinou jde jenom o design,ale váha vzduchu atd. mi fakt nic neříká,viděl jsem to komplet i s tím chlazením přímo od masky,ale to už stálo přes 10litrů.Uvidím co mi s tím mechanici vymyslí,to kn bude asi nej,ne? KN, Green a podobný značky. 10 litrů??? tak to bych za to nedal ani náhodou. Váhu máš právě na tom sání co bys patrně nahradil těma rourama, dělaj se i mezikusy pro ni, ale fakt mi to připadá zbytečný. Navíc jestli neplánuješ nějaký další úpravy, čip, výfuk, tak bych možná dal jen vložku do airboxu. myslíš ,že by to výfuk nemusel unést?
  21. Já mám něco takovýho na 1,6/74kW teď už víc kW a výraznej rozdíl moc nepociťuju, jen je slyšet víc zvuk sání a díky tomu že je ten filtr propustnější, tak to jede lehčejc. A je to dalo by se říct domácí výroba... A není to dodělaný, chci tam ještě udělat odstínění od motoru, aby to nesálo teplej vzduch, tak tam někde dám přívod studenýho z nárazníku a z duralovýho nebo nerezovýho plechu příčku... A cenovka za filtr byla cca 1650,- ale to je nákupka, jinak je dražší a je to KN Je to starší fotka, tak nechci číst že mám motor v pěkný špíně! a to jsi k tomu potřeboval jen ten filtr? a buď rád ,že nevidíš můj motor. Ještě se tam musela udělat z hliníku ta příruba, ale pro mě jako strojaře to nebyl problém... Takže jestli máš nějakýho schopnýho strojaře, tak ti to udělá bez problémů a potom už jen dořešit nějaký to uchycení toho celýho filtru s tou přírubou. takže myslíš ,že celou tu sadu kupovat je blbost? Nevím jakou sadu myslíš, jde taky o to jak se potom uchytí váha vzduchu, jinak je samozřejmě pěkný když tam máš ze slabýho nerezu roury na sání, gumový kolena... Ale mě to pro funkci přijde zbytečný... já vím většinou jde jenom o design,ale váha vzduchu atd. mi fakt nic neříká,viděl jsem to komplet i s tím chlazením přímo od masky,ale to už stálo přes 10litrů.Uvidím co mi s tím mechanici vymyslí,to kn bude asi nej,ne?
×
×
  • Vytvořit nový...