Přejít na obsah

marfCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení marfCZ

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. marfCZ

    kontrolka ABS

    Dobrý den, již nějaký čas se děje, že po nastartování a následném rozjezdu se rozsvítí kontrolka ABS a svítí během celé jízdy. Po vypnutí a zapnutí motoru se to již neopakuje. Někdy to přestane svítit až po opakovaném nastartování. To svícení kontrolky však není pravidelné stává se to jednou za čas. Přitom abs funguje. Někdy se mi zdá, že sepne i v případě, kdy by nemusel. Tuším v tom proto nějakou zradu... (Fabia 1.9 SDI) Děkuji za odpověď.
  2. Ahoj, již týden mám také problém se servem. Ovšem na podobné "příznaky" jsem zde nenarazil. Výstražná kontrolka volantu s vykříčníkem se mi zatím ani jednou nerozsvítila. Světla při točení volantem, nebo při výskytu problému se servem neproblikávaj (jak zde také psali kolegové), čerpadlo (motorek) serva také vůbec nehlučí. Vše se chová normálně... Ale během jízdy se stane, že prostě najednou při točení volantem jakoby servo vůbec nefunguje a jde to ukrutně těžko a najednou zas uplná pohoda a můžu točit klidně jen jedním prstem. Nádržku serva mám pod baterií, takže to oddekluju a mrknu do ní až o víkendu, ale dle mě, pokud by bylo málo oleje, tak to indikuje kontrolka, nebo ne? Dnes se mi stalo, že při projíždění esovité zátočiny jsem si při točení volantu na jednu stranu hnedle zlomil ruce, jak to šlo ztuha a ihned při točení na druhou stranu servo normálně makalo. Nemáte tušení, kde by mohl být na základě těchto indícií zakopán pes? Díky.
  3. Zdravim, před několika dny se mi stalo, že mi přestal troubit klakson. Při zatroubení (držení volantu) to jen lehce troublo a nic. Myslel jsem, že praskla pojistka, ale je OK. A při zmáčknutí volantu to cvaká (asi to relátko). Tak nevím, čím to može být... Nevíte, kde je to relátko umístěné???
  4. marfCZ

    Zámek???

    Zdravím, mám nejspíše nějaký problém s elektrikou ve dveřích řidiče, možná v zámku, neb mi zámek ve dveřích řidiče jde poměrně ztuha odemykat. Když odemknu auto(centrál) u řidiče nebo spolujezdce, tak se automaticky rozsvítí osvětlení interiéru. Když ale otevřu dveře u řidiče, světlo se nerozsvítí. U spolujezdce ano. Také se mi někdy stane, že když chci otevřít kufr, jde to jen při otevření zadních dveří za řidičem...
×
×
  • Vytvořit nový...