Přejít na obsah

ivarek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení ivarek

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. No ale tak to máš v tom fávu řj z Feldy,ne?To pochybuju že tam tu řj přizpůsobíš jelikož bude mít nejspíš jiný hodnoty co se týká poloha/odpor.
  2. ivarek

    Kotucove brzdy

    Zadní kotoučovky se dobře dělají např z Golf III. http://www.feliciaklub.cz/?id=r_kotouce_1
  3. ivarek

    Prevodovke

    A nerachotí ti spíš alternátor?
  4. Jojo..je to mikrospínač.Ale mám nějak zafixováno že když se sundá ten kryt z boku šk tak je k němu přístup,tudíž by vyměnit měl jít,ne?
  5. Já kupoval ty druhý a vpohodě.S prodejcem je bezva komunikace,kámoš ho pořád otravoval s nějakejma dotazama,velice ochotný,všechno vysvětlí,poradí a prodává i jiné vychytávky za pěkný ceny. Jinak taky by mě zajímalo jak je to na stk,podle mě záleží jak která,na jedný ti třeba nezkouknou věc za kterou jinde vyhazujou.
  6. ivarek

    Prevodovke

    No tak já to mám sejný akorát že mě to dělá za tepla.Nejspíš mám špatný ložisko předlohový hřídele.
  7. Je toho dost,montoval sem stejné jako v odkazu z Aukra akorát že H7ky a vše vpohodě.Kvalita i zpracování dobré. http://www.aukro.cz/item295156318_bi_xenon...telescopic.html
  8. No on píše že BMM,myslel jsem že tam je klapka na trošku jiném principu,tudíž se tak nezašpiní jako u MPi kde je to jinak.
  9. A u BMM se taky klapka zas..á?Já myslel že to je výsada MPi.
  10. To jsou origo VW?A jsou nové,nevybroušené planžety?
  11. Jojo...může to být jak spínačka tak i immobilizér.Clifford je sice kvalitní značka,ale taky sem jich pár měnil kvůli nefunkčnosti.V momentě kdy to zlobí by to chtělo měřit...co leze ze spínačky,co z immobilizéru a kde je chyba.
  12. Origo cívka pro pytel stojí cca 1000kč.Je fakt že se při neopatrném zacházení (při demontáži volantu atd) dá přetrhnout.
  13. Pravděpodobně zapnuly klíček v době kdy byl odpojený airbag,nebo ho dokonce možná po montáži nepřipojily.Každopádně kontrolka signalizuje chybu řj pytlů.Budeš muset zajet někam kde mají diagnostiku,aby to napíchly na pc či vag co s tím vlastně ty šoumeni provedly a smazat errory. Jinak čistě teoreticky by pytel vystřelit neměl...jenže on možná nevystřelí ani tehdy když by měl a to je podle mě docela naprd...
  14. Ano,ano...pravda,je to 6201.Děkuju.
  15. No jestli to dobíjí zjistíš nejlépe nějakým voltmetrem,když změříš napětí na baterce. Pokud by byl altík vpohodě tak pak by se ti muselo na kontrolku dobíjení přes něco cpát +12V v klidu,jelikož se normálně to napětí bere z 15ky polohy klíčku.Ale nějak mě nenapadá odkud...Jenže to by se ti zároveň mělo rozsvítit mazání a spol.. Nedělaly jste na tom autě něco?Nějaká oprava něčeho,montáž..např autoradia atd...?
×
×
  • Vytvořit nový...