Přejít na obsah

bartys

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem bartys

  1. Zdravím :-) , měl bych také takový menší problém. Před nedávnem mi začala fábie při pomalé jízdě po nerovnostech tak prapodivně vrzat, zvuk se ozívá od levého předního. Pomalu se to zhoršovalo a při rychlejší jízdě se to vrzání logicky mění v bouchání. Stabilizátory jsou měněné tudíž jsem se vrhnul na čepy. Hned po vyměnění jsem se rozjel a vrzání tam bylo cca 200m a najednou to přestalo. Pak jsem ujel cca 1000km než to začalo vše na novo. Myslíte že by to mohl být zase čep? Nebo tam zlobí něco jiného? Děkuji mnohokrát za odpovědi a rady ;-))
  2. Děkuji za rady. A nevíte náhodou někdo kolik stojí ta generálka? ... Děkuji ;-)
  3. kolik stoji go motoru 1.2 htp 47kw
  4. Byla tam chyba : Systém kontroly výfukových plynů a ještě že je slabá baterie, ale ta s tím nemá nejspíe nic společného ;-) A ještě doplním, že kontrolka hladiny oleje pípala jen když byl olej dolitý. když byla hladina pod minimálku tak nic nepípalo.
  5. Zdravím, cca před temi týdny jsem koupil v bazaru fabii 1,2 htp 47kw, rv: 2007, najeto 52000tkm. Při cestě z bazaru asi po 30 kilometrech třikrát zapípala a zablikala kontrolka oleje a na dalších dvaceti kilometrech ještě asi 3x. Po příjezdu domů jsem zkontroloval hladinu oleje a hladina byla téměř na maximálce. Další den jsem šel vyměnit olej i s filtrem a z motoru jsem nechal vykapat 2,8 litru. Poté jsem dolil cca 2,2 litru new oleje a nechal jsem auto krátce běžet, aby si filr nasál olej. Poté jsem dolil zbytek, takže tam bylo zas 2,8 litru oleje a na rysce byl olej cca v půlce. Po ujetí téměř sta kilometrů měřím olej a ten je pod minimálkou, takže dolívám další 0,4 litru a olej je téměř v půlce rysky. Poté bylo vše v pořádku a najel jsem dalších 150 kiláků a rosvítila se mi kontrolka výfukových plynů a olej zase zmizel. Dolil jsem 0,7 litru, což už je dohromady přez 4 litry. Na diag. smyzyli chyby, a řekli že vypadá vše v pořádku. Mě osobně se jednou zdálo že z výfuku se valí modrý kouř, ale po zastavení, a prošlápnutí plynu zase nic. Olej nikde nekape, ve vodě také není, takže mi nejde do hlavy co se s ním děěje. Nemáte někdo prosím nějaké zkušenosti, nebo případné rady? .. Byl bych moc vděčný, děkuji. A ještě jsem sundával lambdasondu na výfuku a ta byla šedá, takže ta je v pořádku.
×
×
  • Vytvořit nový...