Přejít na obsah

Fialax

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Fialax

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No tak jsem to vyřešil a přišel jsem se svámi podělit o výsledek kdyby náhodou měl někdo v budoucnu podobný problém Ovládaní klapek má dva bovdeny u mě byl jeden šedý ten reguloval vydechy v palubce a nohy a druhý černý ten reguloval vydechy na okno. Celý problém byl v tom že černý bovden byl vystrčen z kovove klipsny ktera ho mela držet na miste tím se prodlouzila jeho delka a ovladač nešel dotahnou do konce. Oprava spocivala v jednoduchem vycvaknutí a zpetnem nacvaknutí klipsny (kovoveho plísku) s bovdenem zpet na místo. Abych zjistil kam vede rozebral sem pulku pristrojovky a nakonec dosel na to že černý bovden ač vede nahoru k otvorum na okna se pak staci smerem zpet dolu a končí na řidičově straně. Mimochodem mam auto s volantem na druhe strane to jen kdyby to bylo na české koktě naopak. Zdar přátelé Já i můj fungující ofuk oken Vám přejem příjemný rok 2015.
  2. Mám malinký problém na me koktě rv. 99 se mi na regulaci nedaří přepnout klapku na výdechy na okno zustane ovladač se zasekne v polovine mezi výdechem na nohy a oknem dál už jen pruží a nejde ho dostat do konečnépolohy. Když odpojím bovden tak ovladač jde posunout na polohu ofuk oken takže chyba bude na druhem konci jenže už jsem rozebral snad vše co mi šlo a nemužu přijít na to jak se dostat k druhemu konci bovdenu abych zjistil kde je problem. Prosim vas řekněte, že je jednodušší způsob než sudnání cele palubovky. Díky.
  3. No takze nikdo nema poneti jak odzkouset zapalovani???
  4. Poprosil bych o radu znami ma octaviu 1.6 stavalo se mu ze mu zniceho nic auto chciplo ale po nekolikanasobnem startovani vzdy nabehlo. Nyni mu vsak octavia stoji v garazi a nema ani tendenci naskocit. kontroloval jsem cerpadlo v nadrzi to bezi. POte jsem sel po zapalovani. Bohuzel baterie nevydrzela napor predeslych pokusu a nestihl jsem vyzkouset za tech par otacek ci svicka dava jiskru, ale zdalo se ze ne je nejaka cesta jak promerit elektronicke zapalovani? Nerad bych vymenoval soucastku ktera funguje. Nebo nejaka jina rada co by to mohlo zpusobovat problem. Myslil sem si i na imobilizer to by odpovidalo ale kontrolka hasne jedine co se na budikach zobrazuje nezvykleho je servisni interval oleje myslim.
×
×
  • Vytvořit nový...