Přejít na obsah

VladaM

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení VladaM

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Vůbec se nebudu zlobit za další tipy jak rozhazovat peníze.
  2. Zdravím, našel jsem tento HUD za "hubičku" a jen pro jistotu se chci zeptat (než to objednám) ... Superb I má OBDⅡkonektor, že? http://www.ebay.de/itm/F01-Car-HUD-Vehicle-Head-Up-Display-OBD-OBD2-Over-Speeding-Warning-/181402991226?pt=US_Replacement_Faceplates&hash=item2a3c75fa7a Případně jestli máte někdo nějaký jiný HUD tak bud rád za Váš příspěvek jak Vám to funguje/nefunguje.
  3. Díky za radu i odkaz. Dneska jsem tomu věnoval čas a výsledek je takový, že první automobil byl na leasing u ŠKOFINu. S tím má systém (který používají pojišťovny) někdy problém a asi proto se to nezobrazovalo a nenačítaly se bonusy za období 2005-2008. Nicméně jsem kontaktoval ŠKOFIN tam mi vyhledali, že to bylo pojištěno u České pojišťovny a tam mi následně řekli, že mi mohou poslat potvrzení o bezeškodním průběhu v oněch letech. A navíc jsem zjistil, že jsem měl překryv mezi pojistkou na starý vůz a pojistkou na nový vůz, takže mám pojištění "kontinuální" a tudíž je vše v pořádku a poslední léta jsem "nelhal". Alespoň něco pozitivního v poslední době.
  4. Dobrý večer. Mám za sebou velice negativní zkušenost s havarijní pojišťovnou a řeším teď novou pojistku a narazil jsem na zásadní problém. Jak počítá pojišťovna bonus? Je to od nabytí a pojištění daného vozu nebo obecně od momentu kdy jsem měl první havarijní pojistku? Havarijní pojistku mám od roku 2005 kdy jsem měl první vůz, v roce 2008 jsem vyměnil vůz a vše pokračovalo dále, opět jsem měl havarijní pojistku. 1) Jaký si mám kalkulovat bonus? Od roku 2005 (první havarijní pojistka) nebo až 2008 (tj. současné vozidlo)? 2) Nedokážu si teď vzpomenout jak v roce 2008 probíhal prodej starého a nákup nového vozu, ve většině obecných podmínek je pasáž o "nepřetržitém trvání". Je možné že tam byla nějaká prodleva (několik dní), je možné někde dohledat "ve veřejných registrech" jak pojištění trvalo? Např. podle SPZtek? Za těch 8 let jsem byl u cca 5 pojišťoven (ani už nevím jakých). 3) Pokud se havarijní pojistky (starého a nového vozu) nepřekrývaly ze dne na den tak si mohu nárokovat jen poslední trvání od roku 2008, že? Zcela veřejně se přiznám, že jsem to doposud neřešil a tak nějak jsem automaticky uváděl vždy rok 2005 a počítal bonusy od tohoto roku, ale poslední zkušenost mě donutila se nad situací zamyslet a dát věci do řádného stavu. Díky za rady.
  5. Tak vyzvednul jsem si auto - zaplatil jsem ~550,- Chybu mela zpusobovat soucastka 035103245G tj. ventil odvzdusnovaci http://www.skoda-dily.cz/eshop/035103245g-ventil-odvzdusnovaci.html - obrazek je v priloze. Doufam ze tomu tak bude a chyba se neobjevi. Snad vam to pomuze a pokud ano tak mi dluzite pivo (me ta sranda celkem vysla na ~11.000,- a pritom je to soucastka za 200,-)
  6. Ahoj, ja ti s tim nazvem (fotkou) neporadim - v autech se nevyznam, ten popis byl laicky, dle toho jak si to pamatuji, ale snad kamil1503 bude vedet jak se ta soucastka jmenuje. Dneska jsem dal auto do servisu, tak uvidime, jestli odhali "opravdovou" pricinu, diky ktere dochazi k poskozeni te membrany v tom "kolinku".
  7. Dobrý den, omlouvám se, že jsem nereagoval, na autě se vyskytly závady, takže jsem nakonec jen disky vyčistil kyselinou a zatím to nechám tak jak to je. (Jinak ty rýhy jsou hluboké do hliníku, holt už mají 9 let za sebou.)
  8. Tak zhruba lednu 2011 mi vyměnili jednu zapalovací cívku a byl klid V červen 2012 to začalo - pří jízdě všechno v pohodě, při volnoběhu otáčky kolísaly 800-1200 a auto se "třepalo" jako by jelo na méně válců. Měl jsem to u známeho, 14 dní to řešil hledal, diagnostikoval, volal tam známeho z "autorizovaného servisu" a nic nenašel, jen že problém u nasávání vzduchu. Tak jsem to hodil do Hellera v Ostravě, tam udělali všechno možné (a taky si za to řekli balík peněz) a přišli na to, že nějaka součástka ohledně vzduchu má zničenou membránu (jsem laik, ukazovali mi součástku a vypadalo to jako menší plastové kolínko z vodovodního potrubí a uvnitř byla zničená membrána). Měl jsem radost že to našli a moc jsem se nehádal ohledně ceny. V říjnu 2012 (cca po 4 měsících) opět to samé, v Helleru zadarmo vyměnili "to kolínko s membránou" a řekli, že asi bylo to puvodní špatné. Ok, bylo to hned (1 den) a zadarmo, neřešil jsem to. Bohužel na konci května 2013, opět to samé. Takže zase mi to v Helleru vyměnili (zase zadarmo), opět byla zničená membrána, ale co s tím nevědí - my se budou ptát na nějaké technické konferenci či co. Nyní je konec června a byť to nedělá pořád (jako to dělalo předtím) tak mi opět svítí oranžová ponorka a sem tam 1/10 pokusů to na volnoběh kolísa a navíc jako novinka se mi zdá že při jízdě kope (jako bych jel po hrbolatá cestě) jako by to šlapalo špatně. Kdyby měl někdo tip, tak mu budu vděčný. Díky
  9. Potřeboval bych nechat přeleštit (opravit) 16 hlinikove disky. Přikládám fotku jak po 8-9 letech vypadají, půjdou ty vrypy ještě nějak "levně" zpravit, nebo se mám raději poohlédnout po nových? Nemáte někdo tip na dobrou firmu na Ostravsku? Díky
  10. No autoradio si chlapi vybrali SONY DSX-A30 za cca 1400,- takze v tomto smeru vymena probehne - cili pak by se mohl projev zlepsit nebo bude treba jeste vymenit reproduktory? Pripadne jestli mate nejaky jiny tip na autoradio (muze byt bez mechaniky) s USB do cca 1500,- tak tip uvitam.
  11. Diky za rady a vymena tech originalnich prednich reproduktoru za nejake lepsi by nepomohla?
  12. Ahoj, mel bych dotaz ohledne reproduktoru. Zakoupili jsme dve nove firemni auta - jednu Octavii Tour a druhou Octavii III Champion. Obe maji shodne original Skoda autoradio (tusim ze je to ten Blues). Nicmene zvukovy projev je uplne jiny. Tour je poslechove mnohem lepsi, ma navic 4 reproduktory vzadu (dle letaku), Champ. ma repro jen ve prednich dverich. Chci se zeptat zdali nevite jestli skoda montuje vice typu repoduktoru nebo by stacilo v Champ. doplnit jen ty 4 zadni reproduktory? Nevite kde by se daly tyto 4 reproduktory sehnat? Kolik by obnasela instalace? Jedna se mi o priblizne ceny. Jsou to firemni auta, takze neprosadim repro za desitky tisic, ale byl jsem kolegy pozadan jestli bych nemohl udelat alespon neco v tomto smeru s reproduktory u toho jednoho auta. Diky za tipy
  13. Měl jsem stejný problém a řešení bylo přesně jak píše Márlou - zapalovací cívka. Loni mi odešla jedna a bylo mi řečeno že postupně odejdou všechny a letos odešla další. (r.v. 2004 , 1.8T, najeto 200tis km)
  14. Priznam se ze objizdeni vrakovist by se asi prodrazilo (kdyz pominu zakladni veci - neznalost vrakovist v mem okoli, tahani cloveka co by to z vraku vymontoval atd....).
  15. Demontaz by nemela byt problem na to mam automechanika, priznam se ze u precalouneni ocekavam cenu do 1500,- ale predpokladam ze novy volant by me vysel asi mnohem draz ne? Nejlevnejsi co jsem videl byl kozeny volant na S II za +- 3000,- , ale nejsem zadny odbornik a pokud se cena pohybuje nize tak si rad necham poradit. Diky
×
×
  • Vytvořit nový...