Přejít na obsah

JaUjcik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem JaUjcik

  1. Tak Aladin mi nefunguje, vobec ho na USB v radiu nevidim. Azda je na to iny sposob spustenia?? Skopiroval som ho na USB ale cez media / USB / prehravanie subor proste nevidim. Samozrejme auto stalo na parkovisku.
  2. Dobry den, mohol by niekto uploadnúť funkčne video niekam na uložto a pod... Skonvertoval som podľa pokynov no z 5 verzii vidím iba jednu a aj to mi ide iba zvuk. Ďakujem.
  3. Dobry den, neporadil by mi niekto ako a s cim konvertovat video. Presny navod s free softom by uricte pomohol viacerym. Uz niekolko dni skusam E.M. Total video Converter a jeho nastavenia a stale mi to nejde. Skusal som spominane rozlisenie 720*576, asi davam zly format. Movie maker mi nainstalovat nejde, Win. 7 uz vraj nieje podporovany. Dakujem.
  4. chvilku som sa neozval, tazky mesiac. - ak je v Tempomante 160 km vs. 210km rozdiel iba v rychosti tak nevidim dovod zaneho priplacat. - na laurina som pozeral viackrat, no odradili ma kozene sedacky. Tie su podla mna v lete strasne (uz ich v jednom aute mam). Otazocka -- Sunset - zatmavená zadnne okna maju foliu lepenu vo vnutry skla alebo z vnutornej strany? Auto som zatial finalne nevybral. Celkom ma zaujala tato kombinacia AMBITION + Business paket + drobnosti za 1 033 900 Kč http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/138555966 inac vyhrava Style + priplatky za 1 014 700 Kč http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/138556711 Este pockam do 5 Januara ci sa nieco neobjavi v skladovych vozoch za zaujimavu cenu vo vypredaji.
  5. Ano myslel som ten. A problem bol ten ze som onom na strankach SA nikde nic nenasiel. Dakujem
  6. Nikde som nenasiel ake su rozdiely v Tempomate do 160 a do 210. Neviete mi povedat ci ma ten do 160 aj funkciu posuvania v kolonach? alebo ju ma az ten s 210. Osobne mi vychadza nasledovne Laurin 1 049 700 Kč http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/135369379 + paket safety, Traveler Assist, kamera, volanst s vyhrievanim a DSG Sportline 1 067 600 Kč http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/135369947 + paket safety, Traveler Assist, kamera, volanst s vyhrievanim a DSG, vyrt. pedal, roletky, navi, Style 1 014 800 Kč http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/135365396 + paket safety, Traveler Assist, kamera, drive mode, volanst s vyhrievanim a DSG, vyrt. pedal, roletky, navi,akust. skla, vyhrievanie celneho skla. tym padom sa mi koly cene vychadza Style. Ale zase Laurim vyjde lepsie ako sportline.
  7. objednavka / zakupenie v CR este som zabudol bude to combik + automat (hlavny prispevok som si upravil) a motor musi byt 2,0 TDI - 110 kW - EKO predpis vo firme. mobil mam Iphona 5SE a Xiaomi A3 Nemecko jazdim 2x do mesiaca, CR a SK
  8. Zdravim. Mohol by mi miekto proadit najlepsiu moznost? V praci mam moznost nakonfigurovat si firemne auto ale badam nad tym co by bola najlepsia kombinacia. Fixne podmienky su: Combi + Automat + Vylucne 2,0 TDI a iba 110KW, biela alebo cierna metla, navi, cena ideal 1 000 000 CZK - podla konfiguratora. Vsetko naviac musim doplatit zo svojich. Po 4 rokoch ide auto prec, takze doplacat velmi nechcem. co by som tam chcel... Automatická třízónová klimatizace Climatronic, Virtuální pedál, Malý kožený paket (3-ramenný multifunční kožený vyhřívaný volant pro rádio a telefon s ovládáním DSG) Rozpoznání dopravních značek Zadní parkovací kamera (Rear View Camera) Zatmavené okná Zatial som pozeral na vybavu Style + Paket Style Plus + Paket Safety --- Cena 1 023 800 Kč Automatická třízónová klimatizace Climatronic Virtuální pedál Malý kožený paket (3-ramenný multifunční kožený vyhřívaný volant pro rádio a telefon s ovládáním DSG) Rozpoznání dopravních značek (Traveler Assist) SMART LINK + SMART GATE" plus Wireless RSE "App" Zadní parkovací kamera (Rear View Camera) alebo Ambition + Business paket --- Cena 1 022 600 Kč Adaptivní podvozek DCC včetně Driving Mode Select s personalizací Automatická třízónová klimatizace Climatronic Virtuální pedál Vyhřívané čelní sklo Malý kožený paket (3-ramenný multifunční kožený vyhřívaný volant pro rádio a telefon s ovládáním DSG) Adaptivní funkce dálkových světel (Smart Light Assist), Lane Assist - asistent udržování jízdního pruhu sistent udržování jízdního pruhu, Asistent hlídání "mrtvého úhlu" Rozpoznání dopravních značek (Traveler Assist) Proaktivní ochrana cestujících (Crew Protect Assist) SMART LINK + SMART GATE" plus Wireless RSE "App" Vyhřívané trysky ostřikovače čelního skla Střešní nosič eloxovaný Dekorační obložení - imitace kovu Zadní parkovací kamera (Rear View Camera) Stínící rolo pro boční zadní skla - mechanická Vkládané tkané koberce Ta druha varianta je divoka ale v tej cene mam uz Adaptivni podvozok a chyba mi tam len sedacka s pametou a vyhrievanie sedaciek vzadu. Co myslite? Pripadne iny napad na konfiguraciu? Popripade sa opytam SMART LINK + SMART GATE" plus Wireless RSE "App"? ak som to dobre pochopil tak bez tohto nemozem zrkadlit mobil do radia, je to tak? Oplati sa dokupovat Adapt. Tempomat do 210 km/h? Adaptivni podvozok je hodny priplatku? Aktualne mam Momdeo 2013 a v porovnani s aktualnym Supom z pozicovne bez Adapt. podvozku ma o dost lepsi a pohodlnejsi podvozok. Dakujem.
  9. Dobry den. S brachom sme si kupili Feliciu 1.9D, a chceli by sme ju dat postupne dokopy, ziaden tuning ale klasika a spolahlivost. Nenasiel by sa tu niekto znaly z Prahy kto by mi ju nezistne vo volnom case (docestujem) okukol a poradil co vsetko treba dat opravit pripadne vymenit? najazdene podla tachaca 150 000km, ale motor klepe ako keby mal viac, hlavne na volnobeh ked sa zohreje tak nechce dobre startovat, pomaha na chvilku odpojit termostat, alebo plný plyn (rada od predajcu) Vdaka za kazdu radu.
×
×
  • Vytvořit nový...