Přejít na obsah

M4rty5

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení M4rty5

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Díky za radu.Že tam budou otvory po šroubech mě napadlo ale ta díra to je celkem mazec. Jinak pěkně provedená výměna.
  2. Dobrý den. Chtěl bych se zeptat zda nevíte jak odstranit tento originální držák na telefon ( Octavia 2003 facelift ). Obrázek se mi nechtěl nahrát, tak sem ho dal na tuto adresu: http://ulozto.cz/x4U...13-16-55-38-jpg . Děkuji za rady.
  3. Nejspíš je to opravdu ten vosk. Když se na to trošku zatlačí tak do toho zajede nehet. Všem děkuji za rady.
  4. Tak tady jsou o něco lepší fotky ( líp to bohužel nešlo, protože můj mobil fotí otřesně ).
  5. Dobrý den, nedávno jsem koupil Octavii kombi rok výroby 2003. Auto jede perfektně a zatěžkávací test na D1 a cca 200 Km po okreskách proběhl bez hrkání či vrzání některé z části vozu. Vše funguje tak jak má. Auto má servisní knížku a její pravost je podle záznamů historie ( dle Vin kódu ) stoprocentní. Narazil jsem ovšem na jednu věc ( až po koupi ). Když jsem otevřel kufr a následně stěnu zajišťující přístup k zadním světlům a CD měniči ( Na levé straně ). Uviděl jsem svár, který je přiložen na obrázku ( Kvalita sice není dobrá, ale snad to jde poznat ). Chtěl bych se zeptat zda je to normální ? Děkuji za odpověď a omlouvám se pokud je moje otázka hloupá.
×
×
  • Vytvořit nový...