Přejít na obsah

NÉŤA

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení NÉŤA

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. NÉŤA

    LED zadni světla

    Na kufru to mám jen tak že se mi to líbí. A přední světla jsou také tmavá.
  2. NÉŤA

    LED zadni světla

    tak zase trochu malá změna
  3. Mě to dělaji čidla na napavach na naklepěni xenonů.
  4. Hlavne ta sada je venku do 30 minut a žádné velké upravování .
  5. Jenže u 4G se dělalo mraky čínckých atrap světel s čočkou ale kolik jich je na superba? Neřikám že to je bez problémů ale není to tak hrozné jak to tu každý nafukuje. Je jasný že když to dáš do feldy a nebo do supa je rozdíl. Přeci jen u supa ty světla pomalu na pohled nepoznáš zda je žárovkova nebo xenonová,a ty vice mazanějsí ještě přehodí na palubovce to kolečko na náklon. Ale nikomu to nenutím je to jen čistě muj názor.
  6. HID sada je sice zakázaná ale má je tam kde kdo a světlo to určitě uděla a v čočkách to vypadá jako org. Policie to nekontroluje protože na autě to vypadá ze je to org. A je pár jedincu co proti tomu bojuji ale mraky těch co to tam mají. Já osobně mam org bi xenon ale do dálek jsem ještě nacpal hid sadu a opradu dobrý. Je to každého volba. Měco jiného je to nacpat do lamp co nemají čočku. To je opravdu na pěst jak to oslnuje.
  7. nejsem znalec ale mám pocit že kdýž je to do + -1,0 tak je to v normě . Takové hodnoty co máš to tu bude mít kde kdo. Tak kupovat jiný je asi a ta hlučnost muže bejt uplně něco jiného.( seřízení rozvodů,naftou,teploty pod 0° atd...)
  8. Jde ale zlámeš si ruce. Já jen lampu povolím a trosku nakloním a pak je měním. A servo tam nechávám. Pak je musíš seštelovat. Ale stačí si to označit a pak vše vrátit na označení a nemusíš nic štelovat.
  9. čočka určitě ne ale to pozadí (zrcadlo) to se většinou spálí a sčerná a světlo se nemá od čeho odrážet. Většinou se to rozdělá a nechá znova chromovat. Jiná záhada na tom není. Dát někomu 10 tis je určitě dobře spočitaný business :-)
  10. Ale ano o 3OOOK vim ale bohužel je problem je sehnat a naví nesou schválené ale to samé nejsu i normání HID sady. Mám 3000K objednané asi měsíc a stale je nemám tak proto ta žárovka.
  11. No to tam nepujde. Na 2.8 určitě malé brzdiče nebudou. :-)
  12. Předělal jsem parkovačku jako O II a dal do nich bilé led
×
×
  • Vytvořit nový...