Přejít na obsah

SingleOu

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení SingleOu

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

5

Popularita

  1. Nic na tom není, nehledej v tom žadnou vědu 1 led dioda nějaká vysoce svítivá pruměru 4 nebo 5 mm (já mám bílou) a 1 odpor s hodnotou okolo 520-560 Ohm. Vytáhnout popelník, myslím, že na 2 šroubkach před řadící pakou a 1 vevnitř.
  2. Yes , samozřejme i s odporem to tam je , teďka nevim přesně kolik jsem to spočítal 500-600 Ohm.
  3. Je tam daná kulatá pruměr 4 mm , natvarovaná na nožičkách aby svítila dovnitř dle potřeby.
  4. Vyměnit žarovku za ledku samozřejmě jde bez problemu. V noci tam bylo malo vidět po otevření kastlíku, i když se používá málo , tak jsem ji vyměnil za ledku. Vypadá to určitě lépe.
  5. Sundej hadici ze sání u klapky a pří vypnutí klíčku se zaplého zapalování se klapka zavře na chvilku asi 3 vteřiny. Jestli ne tak by to mělo byt klapkou , samozřejmě jestli je dobrá pojistka ještě.
  6. Já jsem to řešil tak že po demontaži držáku pásu a jeho rozpulení se vyjmul spínač . Po napružení unaveného kontaktu bylo zase všecko Ok.
  7. A tak je tady konečně napísanej postup jak to pomuže dalším s takovím problemem co hlásí cd error a hnutou mechanikou. To kdybych tady četl minulej tyden jak mě to přišlo poštou tak to rozdělám sám. Jenže jsem nechtěl protrhnout na boku tu typovou nálepku pod kterou se schovávají šroubky na sundání mechaniky. Ohledně nějakej" reklamace" nebo nefunkčnosti stroje. Zarazila mě pravě i ta chyba v paměti . Nalezena 1 chyba: 00003 - ridici jednotka 014 - defekt Prodávající OctaviaLUB se nabídl s opravou tak radio putovalo zpět. Tak ještě snad dík za solidní jednání.
  8. Ahoj mam ten samej problem s audiencí, došlo mě to poštou , maník co to vod něho mam říkal že to jelo než se odesílalo. Muže někdo říct kde je chyba ?
  9. To plato je v tom prolisu dost vysoký na uchycení šroubkem. Takže tam v pohodě vleze . Zespodu jsou po cele delce plata kruhový prolisy jak je vidět , takže asi tak je tam místa na uchycení. Vruty no problemo.
  10. Já mam zase toto svícení. Horko těžko jsem sehnal rozměrově světla aby se vměstnaly do mřížky vedle mlhovky. Hlavně na délku. Pak ještě udělat držák do mřížky a napojit. Odkodovat vagem dení svícení přes mlhovky co jsem si aktivoval. Dení svícení bylo samozřejmě s modulem, a to dělá neplechu, při jízdě problikávají světla deního svícení. Modul se odstranil a zapojil jsem to přes relé.
  11. SingleOu

    Zástěrky na OII

    Zástěrky mam taky nainstalovaný, ty hranatější. Přední jsou vcelku v pohodě i vzhledově . Hlavně chytají to mlácení kamínků zespodu do prahů. V zadu už je to na pohled horší.
  12. Ne , nic nastavovat nemusíš, jenom přehodit a chybu smáznout diagnostikou. Na vrakálu v Holubicich za něho chtěli 3 litry, takže to nemělo cenu brát použitej.
  13. Tak dneska konečně dorazila klapka, dlouho se zabalená neohřála , hnedka valila na motor. Už to chcípání je kultivovanější. Chyba Vagem se smazla a už je všecko Ok. A teda ještě nakonec jsem vrtnul do spodní části krycího plechu dvojku dírku na odtok oleje jestli se tam někdy zase objeví.
  14. Konečně došlo na demontáž klapky. Po rozebrání samozřejmě taky plná oleje. Vyčištění, ale jak se zdá, to nepomohlo, zřejmě bude v háji nějaká součástka na plošňáku. Motorek po napojení ke zdroji se točil OK, tam problém nebude. Pojistku mě to házelo pořád včerá. Dneska jsem to znova prohlídl a zkusil přeletovat součástky, pojistku to zatím nevyhodilo, klapka se stejně nepohne při zhášení motoru. Dojde zřejmě na koupi New parts.
  15. Modrá je good taky budu dělat něco takovího (už se pracuje na osvětlení tapecu) , asi tam necham ale víc barev, aby to nebylo tak jednotvárné. Ručičky určitě červený.
×
×
  • Vytvořit nový...