Přejít na obsah

Leoš 43

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Leoš 43

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím mám dotaz, zdali se dá přidat bezpečnostní pás do fábie I na zadní sedadla. Nu myslím že to nebude možné, jde o specifikaci N1 nebo se pletu. Děkuji předem.
  2. Sa omluvam sem nevěděl, kam do dát. Díky za upozornění, takže stačí sunadat podběh.
  3. Zdrvím když jsem přišel do garáže, tak jsem uviděl kaluž u levého blatníku. Při otevření kapoty motoru, je nádržka prázdná. Zde jsem porčetl, nějaké info jak se s tím vypořádat. Tak hned nekamenujte, mám vyměnit jen to těsnění které koupím. Nebo když se do toho pustím, radši koupit tu větší na 4,5 L a hned vyměnit. Co myslíte koupit větší, a nebo jen těsnění? Je toto číslo 7M0 919 382, toho těsnění správné. Děkuji za rady, jedu do města tak abych věděl co koupit.
  4. Všem děkuji, skusil jsem návod od touareg3. Jen stím olejem, to jaksi nešlo musel jsem použít spešl sprej, který narušil rez a pak to šlo jak po másle. Ten stahovák, by asi nebyl marnej ale zatím nebyl třeba. Může se toto, uzamčít vyřešeno díky moc všem.
  5. Stím olejem to chápu, ale tlačit stěrač na sklo to vážně pomůže. Nu nevím, ale skusím to a budu vidět.
  6. Zdravim všechny zde na Fóru, včera jsem začal s demontáží stěrače u řidiče. Myslel jsem, že to půjde snadno ale chyba lávky. Ne a ne jej sunadat, skusil jsem WD sprej, aji brzdovou kapalinu. Jenže drží a drží, jak je vydět tak ještě nebyl demontován, od doby co fábule sjela z montážní linky. Pod tím ramenem, není pevný základ ale plast, takže se není oč opřít. Páčil jsem to vším možným, tahal za to a nepovolil. Stahovák a nic podobného nemám, stejně tomu brání uchycení kapoty. Říkáte si proč jej chci sundat, potřebuji jej seřídit aby mě netloukl do kapoty. Při stírání, jde až na kapotu, a v tom místě mám odřažený lak až na plech. Tak roto ho musím, demontovat a pak opravit lak. Budu vděčný za každý, poznatek.
  7. Tak koukám pánové, že mám ten samý problém. Zatím se mě do toho nechce, je takové vedro a nechce se mě přemýšlet. Až bude líp. venku budu pátrat.
  8. Jistě bych se na to mrknul, ale manželak měla poznatek že když jsem, jel předváděcí jízdu tak to nedělalo. Jestli to nebude, mít souvislost s víměnou rádia. Bylo tam staré, které nešlo řádně naladit a dal jsem ta jiné. A vypadá, že to pak začlo zlobit.
  9. Zdravim doufám že jsem to sem umístil dobře, stal jsem se majitelem Fábie. Jsem sní spokojen, jezdí dobře nu pohoda. Zde jste skušenější, snad bude někdo vědět. Píši sem, třeba něco odstraním sám, a nebo budu muset vyhledat, odbornou pomoc. Zlobí mě světlo v interiéru, přepnu na levo otevřené dveře, následně dveře zavřu a světlo stále svítí i bez klíčku v spínačce. Ani při nastartování, nezhasne a musím vypnout ručeně. Dále zajímává věc, při jízdě se sami zamykají dveře a musím při stání odemykat ručně. Fábka není nová, ale bazar, takže budou asi potřeba nějaké finance na drobé závady. Jsem nováček, s Fábkou tak se na mě nezlobte, a předem dík za rady.
  10. Proč tolik kilometrů, páč s méně km jsou draší takže jsem rád že mé finance, dosáhnou aspoň na něco i když to má tolik km.
  11. Zdravím mám dotaz, v bazaru jsem si vybral Fabiji 1.2 47kw najeto 171000km. Při projednávání koupě vozu, mě prodejce upozornil na svítící diagnostiku motoru. Chci se zeptat co to může být, a jestli vůz koupit či se raději pohlédnout po jiném voze. Děkuji za odpovědi.
  12. Leoš 43

    Termostat

    Moc díky, je mě to jasný že to nebude trvat dlouho. Jen se chci zeptat, co s vodou musí se odpusit určítá část. Jestli ano tak jak to udělat, stačí odpojit ta silnější hadice, nebo jak to provést.
  13. Leoš 43

    Termostat

    Zdravim mám dotaz jestli může mít termostat, vliv na topení ve favoritu. Jde o to že mě přijde že se ne a ne zahřát, pořád mě ručička na teploměru ukazuje dost nízko pod bílou. I po ujetí více km je to stále stejné, dříve již po ujetí cca 2km topilo fáčko dost slušně. Tento stav trvá již 4 měsíce, tak se ptám může to bít termostatem přijde mě ře se nezavírá, a voda se nemůže ohřát. Jestli víte co a jak budu rád oředem dík.
×
×
  • Vytvořit nový...