Přejít na obsah

Sharpens

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 694 zobrazení profilu

Oznámení Sharpens

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Ahoj,řeším zavírání kufru tlačítkem na středové konzoly u superbu3 ,řídící jednotka 5Q0 959 107J kod dlouhého kodování je nyní 1008 a potřeboval bych znát nové kodování pro možnost zavírání kufru tlačítkem u řadičky.Můžu poprosit o zaslání.Děkuji

  2. Mam dotaz co vsechno me ma fungovat na HF jednotce? Mam tel. s androidem a prehravani medii prehrava veskere zvuky telefonu a nezobrazuje nazev skladby. Tak nevim co delam spatne.
  3. Na vsechno bezi cas musis to vsechno stihnout do 5ti min. Na obrazovce vyberes "Steuergeräte-Auswahl" (vyber ridici jednotky) vyber si "Elektronik 2" (elektronika 2) a vyber ridici jednotku "6D - Heckklappe" (6D- Pate dvere) na (Obr. 1). ted klikni na "Zugangsberechtigung" (pristupove opravneni) a zadej kod "12345" (Obr. 2) pak dej OK. Potom klikni na "Anpassung" (Nastaveni). Ted to bude asi 15 sekund nacitat kanaly. Vyber 1. "(4)-Ansteuerung durch Schalter für Heckklappenfernentriegelung-Tippfunktion beim Schließen" ((4)- Nastaveni funkce dalkoveho spinace pri zavirani) - to se tyka tlacitka u radici paky pro otevirani kufru, tim ho predelas i na zaviraci tlaitko (Obr 3) 2. "(4)-Ansteuerung durch Taster für Heckklappenöffnung Funkschlüssel-Tippfunktion beim Schließen" ((4)- Nastaveni tlacitka klice pri zavirani) - tim pak muzes zavirat i kufr klickem (Obr 4). U obou kanalu musi byt nastaveno "aktiv" (aktivni). Potom zavrit program. Funguje hned bez dalsiho nastavovani nebo restartu. Prekladal sem to na rychlo tak to neni uplne slovo od slova ale melo by to stacit tak dej vedet. Obr.1 http://www.skodacomm...24252&type=page Obr.2 http://www.skodacomm...24253&type=page Obr.3 http://www.skodacomm...24254&type=page Obr.4 http://www.skodacomm...24255&type=page Kdyz ti to neukaze ty obrazky tak se asi budes muset registrovat na foru http://www.skodacommunity.de ale to zvladnes
  4. Tak sem to nasel na nemeckym foru jen to musi nekdo vyzkouset http://www.skodacommunity.de/skoda-forum/skoda-superb-ii-forum/71229-elecktrische-heckklappe-von-superb/index6.html Jen se to nakoduje a da se i ztisit nebo vypnout to otravny pipani kdyz se oteviraji 5. dvere.
  5. Tady mas odpoved ukazou ti to cca po 30 vterinach
  6. Dneska rano bylo 0 st. C a rucicka teplomeru byla po cca 6 km v pulce ukazatele.
  7. Na strane u ridice se sklopi cca o 4cm (od venkovni hrany k oknu) mene nez na strane spolujezdce a ani rukou tomu pomoct nejde. Cim to nebo je to normalni?
  8. Kdyz vecer zaparkuju do garaze mam odtazenou kryci roletku od pan. okna a rano kdyz pridu k autu tak je zatazena. Jakto? Nikdo v aute nebyl to vim urcite. A ve dne treba u obchodaku se me to nikdy nestalo.
  9. Jak muzu vymontovat columbus z palubovky v Superb II? Jde o ten ramecek okolo nechci ho ponicit sroubky co jsou pod nim nejsou problem :-) . Diky
  10. Ahoj co rikate na tohle http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p6610 mate nekdo zkusenost s necim podobnym? Tady je jeste video
  11. Ahoj mam dotaz daji se pouzivat zaroven mapy zapadni a vychodni evropy? A nebo se musi pokazde preinstalovavat na hdd? A je to vubec mozne kdyz je DVD zapad verze 7.1 a DVD vychod treba starsi? Diky moc.
  12. Ahoj mam dotaz daji se pouzivat zaroven mapy zapadni a vychodni evropy? A nebo se musi pokazde preinstalovavat na hdd? A je to vubec mozne kdyz je DVD zapad verze 7.1 a DVD vychod treba starsi? Diky moc.
×
×
  • Vytvořit nový...