Přejít na obsah

lupeň291

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení lupeň291

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdar, dneska se mi stal podobný problém. Mám Škodu Fabii I 1.9TDI 74KW,r.v. 2006 (Elegance). Ráno, když jsem chtěl nastartovat, tak při žhaveni mi to přešlo na blikání žhavení. Brzdový pedál jsem zešlapl a světla svitili a přesto žhavení blikalo. Pak jsem vypl žhavení a vytahl kliček a skusil jsem to znovu ale pořad to přešlo na blikání. Až na třetí pokus jsem to nechal déle žhavit až to blikání přestalo. Pak jsem vypnul kliček a skusil znovu žhavit a už to bylo v pořádku. Nastartoval jsem a už se mi nic nezobrazilo a jizda byla taky bez problému, nic jsem nespozoroval. Myslíte,že bych to měl řešit abych něco neodrovnal? Jaký máte na to názor? Čím to asi mohlo být? Můžu jezdit dál, aniž bych se bal nějaké poruchy.Předem díky za rady.
  2. Když to podržím tak mi to už jde, díky za radu.
  3. Zkoušel jsem to ale nešlo to. Mám tam jen tlačítko u tachometru. Když jsem zatlačil tak vynuluji aktualní km. Pak jsem zkoušel doleva i doprava a nešlo.Ještě to vyskoušim jednou zitra ráno.
  4. Ahoj, změnil se čas tak bych potřeboval přenastavit hodiny. Problém je, že už tam neni vlevo u otáčkoměru čudl s kterým se točí doprava nebo doleva. Myslím si, že se to nastavuje pačkou s kterou se ovladá počítač ale nepřišel jsem na to jak. Poraďte mi DÍKY.
  5. V 5/2011 jsem si koupil Škodu fabii combi 1.9TDI (PD) 74Kw, r.v.2006. Než jsem ji koupil, tak byla servisována v aut. servisu škoda. Mněla najeto 113tis.km. a ted už má 120tis.km., kdy mi začla blikat servisní prohlídka INSP. Dal jsem ji do neautor. servisu. Dali mi tam motorový olej Agip formula Prestige SAE 5W-40. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli je to vhodný olej? Na dolivání mu nezbyl, tak mi dali jiný Shel helix HX6 5W-40.....říkal, ža to nevadi , že tam je důležité aby to byl taky 5W-40. Je to pravda, neuškodí to motoru? Nechal jsem si ještě vyměnit všechny filtry. Cena za servis 3 631Kč, jaká je to cena? Motorový olej 4,5 litru + 1 litr na dolití - 1650kč olejový filtr - 265kč podložka - 20kč vzduch. filtr - 430kč pylový filtr . 287kč palivový filtr - 839kč práce - 140kč Chtěl bych se ještě zeptat jestli při další výměně mot.oleje a olej. filtru(po 15tis.) stači vyměnit už jen pylový a vzduchový filtr. Palivový filtr pry stačí měnit po 60tis.km. Je to můj 1 diesel, takže nemám žadné zkušenosti s dieslovým motorem. Díky za odpověď a za užitečné rady.
×
×
  • Vytvořit nový...