Přejít na obsah

Yexup

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Yexup

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

9

Popularita

  1. Yexup

    DVR kamera

    @bojler přikládám zkušební video
  2. pro ty, kteří nemají sportovní kryty pedálů v základní výbavě, (můj případ) se nabízí možnost doinstalace. Kryty je možno objednat přes různé shopy. Instalace je velmi jednoduchá, po sundání původních gumových návleků se nasadí nové. Vše zabere cca 5-10 min. Výsledek níže na foto. (Vyluxovat jsem již nestačil....)
  3. Yexup

    DVR kamera

    @omicron jasan přikládám foto "před" a "po"
  4. Yexup

    DVR kamera

    Myslím si, že to bude pouze kvůli zamezení příp. kondenzace mezi tepelným mostem teploty skla a teploty vzduchu v interiéru. Ale je to pouze má domněnka.....
  5. Yexup

    DVR kamera

    Jasně, kupoval jsem na Alli stačí vyhledat dotazem WiFi DVR Camera for Skoda Superb. Typ bude asi pouze jeden, liší se výbavou (kapacita SDHC karty, možnost připojení zadní kamery, atd.). Mmj. u kamery je ještě video výstup CINCH - lze tedy připojit k video vstupu jednotky radia v kastlíku u spolujezdce a následně přehrávat záznamy na zobrazovací jednotce rádia. (K tomu je zapotřebí propojovací kabel 000 979 009 E do kostky jednotky)
  6. Yexup

    zvýšení podvozku

    jj, to už jsem slyšel v obchodě s podložkami :-) Kdybych měl RS, apod.; je to opodstatněné, jelikož mám obyčejnou 4x4 a jezdím po českých silnicích, nepřijde mi to zcela od věci......
  7. Pro ty z vás, kterým vadí nízká světlá výška zejména při parkování předním nárazníkem k chodníku je možnost zvýšení podložkami. Osobně jsem zvolil +20mm přední a zadní část. (Na zadek se vyrábí i +30mm). Podložky se instalují vepředu mezi axiální ložisko a těleso tlumiče s pružinou, na zadek se dává podložka do misky nad pružinu (tlumič je zde samostatně).
  8. Yexup

    DVR kamera

    Je to sice čína, ale alespoň "papírové" parametry nejsou tak špatné: F2.0 Large Aperture, 170 Degree Wide Angle 1080P HD Video Recording, Resolution 1920*1080 Pixels Sensor: SONY IMX323 / Novatek 96658 Je možno stahnout jakoukoliv WIFI-DVR appku, spousta jich je však mizerných a neodladěných (mám Android). Jako nejlepší jsem finálně vyhodnotil TimaCam - stabilní, intuitivní ovládání, vcelku pěkně graficky zpracována. Záznamy se ukládají na SDHC kartu, s tou lze po vyjmutí z kamery standardně pracovat. V reálu jsou záznamy kvalitní, takže cena (cca 70 USD) / užitná hodnota je dobrá.
  9. Yexup

    DVR kamera

    Pořídil jsem přední DVR kameru, která je v celkem zdařilé kopii plastového krytu zrcátka, resp. asistenčních snímačů. Výhodou je tedy na první pohled originál zástavba výbavy auta, tzn. třeba při jízdě třeba v Rakousku nemusím nic sundavat. Jednoduchá montáž, připojení do pojistkové skříně. Jelikož v sadě byly micro pojistkové mosty, použil jsem pro pro trvalé napětí 12V pozici 9=napájení USB zásuvky, pro spínaných 12V pozici 37= levý světlomet.
×
×
  • Vytvořit nový...