Přejít na obsah

nabik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení nabik

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Prosím o radu, Mám dodělávané DO s alarmem, ale doteď vše fungovalo. Nyní se stává, že když zamknu auto DO, jsou sice všechny dveře zamčeny, ale alarm signalizuje nějakou poruchu a zjistil jsem, že je při tom nějak zaseknutý zámek u kufru. Když chci odemknout klíčkem z bočních dveří odemkne centrál celé auto, ale když jej zkouším odemykat z kufru jde to ztuha a otvírám jen kufr, ne centrálem celé auto. Přes DO otvírá i zavírá vše. Musím několikrát zabouchnout kufr než se podaří zavřít DO tak že alarm nesignalizuje nic a pak funguje i otvírání klíčkem ze zámku kufru centrálně.
  2. Tak jsem se díval do návodu, o regulaci osvitu, kterou mám, tam není sice ani zmínka, ale je tam popsána funkce DS a na konci je poznámka, že nesvítí,nebo lehce svítí podsvícení budíků. Tak je to asi normální a dál to řešit nebudu. Díky všem.
  3. Asi to taky nebudu neřešit, jen mi to bylo divný, zapojoval jsem DS i v Octavii I a tam to nedělá. Proto jsem se raději zeptal jestli nejsem sám. Všimnul jsem si toho až když jsme k večeru zajížděli do garáže. Venku to vidět nebylo. Ještě to projdu zkoušečkou, ale asi se na to vykašlu, díky za odpovědi.
  4. Zdravím všechny, nesetkal jste se někdo kdo montoval sadu denního svícení s tím, že by mu nepatrně svítilo osvětlení budíků? O víkendu jsem to montoval a až dnes jsem si všimnul, že to nepatrně svítí,nevím jestli to bylo od začátku. Nezapojoval jsem osvětlení SPZ, ale kabel jsem jen zaizoloval a nechal v relé zapojený, nemohlo by to být tím? Poradí někdo???
  5. Tak by mě zajímalo jak to s tím tempomatem je? Tady na foru čtu, že do mé motorizace - 1,6 74kw r.v.1999 - tempomat nejde jen tak snadno a objevil jsem tento http://www.molpir.sk/e-shop/?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;14032 a tam mi na můj dotaz, zda se hodí i na mé auto odpověděli toto: Tak jsem z toho nějaký zmatený. Poradí někdo jak to tedy je?
  6. Tak jsem pánové měl také problémy s vnitřním světlem,upozorňováním na zapnutá světla,SAFE, ale všechno nepravidelně.Tak jsem si raději objednal TME spínače rovnou 4. Po prvním rozdělání zámku, které trvalo nejdéle, jsem po výměně spínače prozkoumal studeňáky a co myslíte, byly tam :-) Tak už jsem věděl kde bude asi závada, ostatní dveře už šly rychleji. Takže teď mám všechny nové spínače a proletovány všechny studeňáky (byly na všech dveřích) a chodí všechno na 100% Díky tedy všem za rady.
  7. Prosím o radu při zapojování autorádia Clarion. Toto autorádio má možnost změny intensity podsvícení při rozsvícených světlech, ale při zapojení konektoru stále intesita bliká a nejde nastavit. Mám v autě regulaci osvitu a když nastavím naplno, autorádio přestane blikat a jas jde nastavit. Předpokládám, že menší proud autorádiu vadí. Kdo poradí jak ho zapojit ?(kde vzít + při zapnutých světlech s plným proudem) Nebo jestli se to zapojuje jinak? Díky za radu
  8. Protože také uvažuju o pořízení nového radia,tak to tady pročítám a již jsem byl rozhodnut koupit některý model z Alpinek, když jsem objevil toto: http://www.prohifi.cz/autoradia/clarion-fb-289rbt Nevíte někdo jak hraje? Nemá někdo foto jak vypadá v autě a jak ukazuje displej?
  9. Od tebe asi daleko - Vysočina
  10. Mě sice ručičky nepadají, ale občas se stane že zhasne půlka podsvícení otáčkoměru. Jestli jsem to dobře vypozoroval, většinou po nastartování vše OK a po chvíli provozu to zhasne a už se nerozsvítí. Neví někdo co by to mohlo dělat? Dík za radu.
  11. Ten už jsem viděl taky,to už vypadá líp a jak jsem někde četl, i hraje celkem slušně, ale i tak by mě zajímalo jak vypadá popř. hraje to Sony.
  12. Já taky ne, proto se ptám. Tyhle už jsem tu někde viděl, ale nelíbí se mi ty velké zelené tlačítka.
  13. Objevil jsem na netu toto autorádio: SONY CDX GT 315.C EUR. Nemáte ho někdo,jak hraje, nebo aspoň foto jak vypadá. Mělo by být určené přímo pro Škodu. http://avcshop.cz/index_kat.php?page=main/...ist&cat=156
×
×
  • Vytvořit nový...