Přejít na obsah

ROM

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ROM

  1. U mně byl podobný problém, prý byli vadné kabely a museli vyměnit celý kabelový svazek.
  2. Ten pípák je opravdu umístěný někde vedle řidiče, jakoby u navijáku bezpečnostního pásu.
  3. lusl: Díky a pls, jak to rozebrat? Nerad bych aby mi to prasklo....
  4. Zdravím vás pánové, řešil jsem také problém jaký accu do auta a nakonec jsem do své okty kombi 81kW dal Exide Premium 85Ah typ EA 852. Vešla se mi tam úplně přesně a dokonce je na ni i ten plastový kryt, i když je pravda že při nasazovánímí trochu vadí lanko zámku kapoty. Měl jsem ji po známosti za lepší cenu a jsem s ní maximálně spokojen. Mám ji tam už 4 roky a pořád startuje výborně. Ani ručně dobíjet ji nemusím.
  5. Zdravím vás rádci, vůbec mi nefunguje toto horní 3-ti brzdové světlo. Spodní ale svítí v pořádku. Čím by to mohlo být? Okta kombi, 81kW, 2003. Díky za rady. ROM
  6. Díky Šipane za perfektní návod.
  7. Nemáš nafťáka? Viděl bych problém v tom že ti při startování značně poklesne napětí a vymaže se paměť v rádiu. Nemáš starý accu? Nebo slabý?
  8. Ta naténa jak o ni psal VladaTP nepodporuje fantomové zapojení. Proto má extra vývod na napájení +12V, které se přivede buď ze spínací skříńky nebo z autorádia které podporuje napájení antén po zapnutí.
  9. Máš někde netěsnost kolem intercooleru. Hádal bych na sponu vepředu u chladiče. Ta je vždy problémová. Nejlepší je vyměnit tu jejich roztažnou sponu stahovací sponou se šroubem (ty jak se dávají na hadice u praček).
  10. ROM

    parkovaci senzory

    Mockrád díky Vášo.
  11. ROM

    parkovaci senzory

    Ahoj chlapi, prosím, nevěděli by jste mi poradit jak mám zapojit parkovací senzor.? Nejaký hajzl mi ho ukradl a urval při tom konektor i s kusem kabelu. Jedná se o ten velký senzor 1U0 919 275 pro Oktu I, konektor jsem si už sehnal. Je to 1J0 973 703 neboli 3D0 973 703. Jdou do něj 3 dráty. Nevíte náhodou pořadí/barvy zapojení? Díky za radu ROM
×
×
  • Vytvořit nový...