Přejít na obsah

David75

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení David75

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravim,najde se fanousek do kodovani na severni morave.Dekuji.
  2. Ahoj,prosím tě byl by problém kdybys mi poslal postup dlouhého kodování na ty tři body níže.Nebo nějaký odkaz kde bych tyto postupy našel.Byl bych rád za všechny možné postupy kodování.Moc děkuji. 4. coming/leaving home svetla prehodene z xenonov na hmlovky 11.nudzove brzdenie - mal som nastavene vraj cez brzdove svetla, tak som pridal aj blikanie smerovkami 13. asistent rozjazdu do kopca - dal som to na late a citelne to predlzilo podrzanie auta na kopci a pusti to az pri vyssich otackach
  3. Zdravím,na sedačce mám tyhle vstupy pro televizi,ale nikde jsem nenašel kde to sehnat a kolik to stojí a jaké je označení.Ve škodovce to už nevedou,prý jedině s nějaké bouračky. Můžete poradit jak to využít a stejně ani nevím jestli to funguje.Děkuji.
  4. Zdravím tě,mám taky dovoz z D a nemám žádný problém,spíš naopak,jsem spokojen.Nadstandartní výbava oproti tuzemským vozům a lepší zpracování.Za tu cenu se to opravdu vyplatilo,ale opravdu moc záleží jak natrefíš.
  5. Zdravím kolego,prosím tě já nutně potřebuji pouze ten tlumič na napínací kladku a ty tu píšeš,že tu jsou odkazy na koupi tohoto tlumiče,ale já nic nenašel.Můžeš mi ho poslat.Dík. Nebo kdo by mohl nabídnout tak se prosím ozvěte.Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...