Přejít na obsah

Torreto

Uživatel
  • Počet příspěvků

    352
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

3 Sledující

O uživateli Torreto

  • Narozeniny 12.2.1988

Návštěvy profilu

1 425 zobrazení profilu

Oznámení Torreto

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

29

Popularita

  1. No ještě jsem se nedostal k tomu abych vyzkoušel založit druhý účet a zkusit to napárovat, ale po přečtení tvojeho článku , se na to asi vyprdnu a nechám to taky jen na tlačítka. Ale musím říct, že mě to teda dost překvapilo. Když si vzpomenu na mého S1 z roku 2004, kde to fungovalo bez problému, tak bych opravdu nečekal že v roce 2022, že se to posune k nelogickému a nefunkčnímu řešení.
  2. Tak hlásím že bez úspěchu. Prostě klíč k paměti sedadla nelze napárovat. V menu je jen možnost zaškrtnou automatické přiřadění klíče, pokud odkliknu tak manuálně to stejně nijak udělat nejde. Naví jsem se dnes ještě dopracoval k tomuto vláknu a začíná to zapadat. No stavím se ještě do škodovky a uvidím.
  3. No dnes jsem ráno na rychlo zkoušel a měl jsem zakliknuté automatické přiřazení, ale očividně to teda nefunguje. Podle návodu se dá klíč přiřadit manuálně, ale že by napsali jak, tak to jsem se nedočetl. Musím na to ještě pořádně mrknout. Dnes odpol. na to budu mít prostotr tak zkusím.
  4. Dobře a je k tomu nějaký návod? Mám tři klíče a když uložím paměť, auto zamknu nebo odemknu, pořád to spárované s klíčem není.
  5. Ahojte, mám dotaz na zkušené Pořídil jsem S3 r.v. 2022, výbava sportline kde jsou obě přední sedačky s pamětí. V návodu o tom není řeč, ale umím si nastavit paměť i do klíče? Tedy po odemčení se sedačka nastaví do uložené polohy. V S1 mě to fungovalo, tady jsem k tomu nikde nic nenašel. Používáte to někdo? Diky
  6. Hned na první stránce je popsaný problém jaký máš a dále je i vyřešený...
  7. 15 určitě... klidně i dvacítky... idealně zmenit pneu...
  8. Pneu by měla být 225/40 R18. Bez podložek to bude taky OK.. ale je lepší když dáš aspon 15mm podlozky kvuli vzhledu, 10mm bych nedával.. ty myslím nemají středící kroužek na disk.
  9. Draci, taky se hlásím... poprosím chatku pro dva .... sobota, neděle
  10. Není na to žádnej spešl návod. Neposlouchat kecy co vykládá prodejce. Auto si prohlídnout pořádně sám, nechat si ho zvednout. Pokud máš cash, usmlouvat aspon slevu, většinou nějakou tisícovku slezou. Pokud chceš úvěr, nechat je to spočítat a alespon 3x -4x odmítnout. oni to přepočítají. Dá se tam dostat na dobrý úrok.. ale musíš je odmítat, ale jevit zájem... ideální je odejít s rozhodnutím, že si to musíš promyslet. Oni pak většinou volají ještě s nějakou nabídkou. Pak se hlavně nenechat ojebat, všechno přečíst a spočítat. Splátka x doba splácení (základní škola) ... nic složitého. Hlavní je se řídit selským rozumem a neposlouchat prodejce.. vše co řekne je lež Jinak zdravím Karla, at jsi co nejdřív zdráv a snad se uvidíme na podzim.
  11. Řeknu ti to narovinu.. auta jsou tam dobré i špatné.. tak jako všude. Oni kupují auta i z ostatní bazarů, z různých autosalonů (ojetiny), a prodávají je dál. To že s auty manipulují nebo stáčí km, to nevím, nikdy jsem to od nikoho neslyšel. Jestli ano, tak to dělají fakt hodně tajně, a ví o tom jen velmi málo lidí. Ale spíš si myslím že ne. Vzhledem k tomu že se tam týdně prodá kolem sedmi set aut, tak to asi nemají zapotřebí. Hold když tam člověk jde, tak musí vědět jak na ně...
  12. Vicku ano, jsou to zmrdi, ale je to byznis jako všude jinde. Lidi si za to můžou sami... já znám praktiky áček... dělal jsme tam dva roky. Vím jak to tam funguje. Kdo jde do áček a nechá se takhle ukecat, tak je to blbec. Za prvé co čekal od auta za 50tis?? Že bude jak z výroby a nebude muset do toho investovat. Za druhé, když o tom nic neví a nepozná ani špatné brzdy, tak si má vzít mechanika s sebou. Každý ty jejich praktiky zná a pořád tam ty lidi chodí... za třetí, nepřečíst si smlouvu nebo nespočítat splátky a věřit, že není sankce za předčasné splacení... promiň, ale může si za to každý sám. Víš jak to je, na lidské blbosti se vydělává nejvíc, a bohužel jim to pořád jde. Ale lidi si za to můžou sami... Vždyť přece nekupuješ rohlík, ale auto. Tak se o to trochu budu zajímat a ne že půjdu do bazaru a hned odjedu s autem po celodenní šikaně a ani si nepřečtu smlouvu. Je to jen můj názor... vím, že to jsou zmrdi, jejich praktiky jsou fakt odporné.. Ale když se na to podíváš z pohledu obchodu, tak to mají neskutečně promyšlené a ten systém je funkční.
  13. Všem kdo se podíleli na organizaci smekám, myslím že se vše povedlo. Oběd (konkrétně svíčková a vývar) byl na výbornou, myslím že srázek se povedl. Děkujeme za super víkend a těšíme se na příští sraz....
  14. Zdar bando, taky přijedem kolem desáté. Těšíme se
×
×
  • Vytvořit nový...